реченицата ми се дошаѓа....и во право сиПоентата е што не го цени...Кога се бориш сам, е многу тешко....кога се борите двајца,веројатноста е голема дека ке се изборите до крај...
реченицата ми се дошаѓа....и во право сиПоентата е што не го цени...Кога се бориш сам, е многу тешко....кога се борите двајца,веројатноста е голема дека ке се изборите до крај...
Секој треба да ги знае своите граници нели?Не ми е да се мешам во нечии љубовни хирови но некогаш и загубата итекако може да не` научи на многу работи. Некогаш ако премногу се трудиш да ја вратиш назад, ззабораваш на елементарното а тоа е дека ако нештото е скршено повеќепати, некогаш треба да се земе метлата, да се зачисти, проголта кнедла и оди понатаму. Откако лекцијата е научена, треба да се напомене да не се повтори истата грешка кон некоја нова.
Кога е пукнато/поткршено/скршено и поткопано со сомнежот, не постои лепак на светот што би ги поправил скршениците.Секој треба да ги знае своите граници нели?
До каде,како и што.
Тоа што го пиша со скршеното..
Да,она што е скршено тешко се лепи.И да се залепи постои можноста со еден единствен допир да се распадне.
Треба само да спознаеме дали е скршено,подкршено или пак само напукнато.
јас би рекол дека постоиКога е пукнато/поткршено/скршено и поткопано со сомнежот, не постои лепак на светот што би ги поправил скршениците.
Е па тоа зборам и јас. Сомнежот е тивкиот убица на чувствата.јас би рекол дека постои
за се има компромис....и за тоа исто има компромис
ако се има чувства....тогаш ќе се најде компромис ако се нема....може да се најде ако се сака
не викам дека неЕ па тоа зборам и јас. Сомнежот е тивкиот убица на чувствата.
tnx ..but your avatar is better then mine !Martin_MKD....I like your new avatar..