Па не кажуваш и ти конкретно за што, сликчето :-DАбе како велиш дека не си ме послушал кога веднаш ја смени сликата....и ти не разбираш дефинитивно
Па не кажуваш и ти конкретно за што, сликчето :-DАбе како велиш дека не си ме послушал кога веднаш ја смени сликата....и ти не разбираш дефинитивно
Не душо, ти не читаш убаво и ми се пушти ко загар, а јас само за сликата ти реков дека ми се направи мерак..нема везе, знаеш дека пак те сакамПа не кажуваш и ти конкретно за што, сликчето :-D
Ете ние ќе бидеме новиот форумски парНе душо, ти не читаш убаво и ми се пушти ко загар, а јас само за сликата ти реков дека ми се направи мерак..нема везе, знаеш дека пак те сакам
ова ти беше доброЕте ние ќе бидеме новиот форумски пар
Ќе те разглобам јас тебе... на комаде. Кој ник ти е ова, ааа?Разјаснета е работата од многу одамна, нема потреба да се пофторуваме...Барав Егзи да ми објасни каде имаше навреда во моето мислење..ама нема објаснување оти нема ни навреда.
Нема потреба да ми разглабаш ти кога требаше он таа работа да ми ја објасни т.с. дали казнениот не ми е за џабе.
Незнам зошто ме иритираат казнени назаслужено кога добивам:
Луд си човече инаку треТ ми е бе СамОооо..трета мајка и сите уредно пријавени, па не сум ја крива кога не ми испрааќт на мејл заборавена лозинкаЌе те разглобам јас тебе... на комаде. Кој ник ти е ова, ааа?
Ми се апси една ваква секси цурка и да и дадам воспитна мерка на задното седиште.
Луд си човече
Епа ништо тогаш тесно е таму, иако ако се померат седиштата наназад има место. Али ипааак позади си е подобро. Period.и да си знаеш, преферирам воспитни на предно седиште
Мистерија..зарем не ја познаваш?
Е тој третиот ник кој ти е? Јас ти го знам овој ник и diva orhideja.
Епа ништо тогаш тесно е таму, иако ако се померат седиштата наназад има место. Али ипааак позади си е подобро. Period.
Ај не забегувај офтопик.
Cheers.