Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинскатаМорам да признаам дека сега ме погодиD
Инаку јас ништо не направив, постојано со некоја, но не со вистинската :///////
Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинскатаМорам да признаам дека сега ме погодиD
Не сфаќаш ама океј.Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинската
Сфатив јас многу убаво меѓу редови ама нема потреба да ја шириме, вака е окејНе сфаќаш ама океј.
Ќе биде ваљда со тек на време се ко што треба да биде.Сфатив јас многу убаво меѓу редови ама нема потреба да ја шириме, вака е океј
Браво за сликчето и мило ми е што ме послуша, ми се направи сега ќеифЌе биде ваљда со тек на време се ко што треба да биде.
И не се расправај со глупи муабети по форумов
Не сум те послушал, ко модератор ти кажувам да ги почитуваш правилата на форумот, таа тема не е за мерење на кој му е подолг без разлика дали муабетот е меѓу член и член или член и некој од администрацијата.Браво за сликчето и мило ми е што ме послуша, ми се направи сега ќеиф
не разбравНе сум те послушал, ко модератор ти кажувам да ги почитуваш правилата на форумот, таа тема не е за мерење на кој му е подолг без разлика дали муабетот е меѓу член и член или член и некој од администрацијата.
Разбра, разбра, ама сакаш да ја должимене разбрав
Абе како велиш дека не си ме послушал кога веднаш ја смени сликата....и ти не разбираш дефинитивноРазбра, разбра, ама сакаш да ја должиме
Морам да признаам дека сега ме погодиD