Па подобро е отколку да ве штројамЌе не построиш?
Па подобро е отколку да ве штројамЌе не построиш?
Појасни "штројење" имам слушнато за "штавење"Па подобро е отколку да ве штројам
шуш бе не ги лажи луѓето @misti.diva orhideja да не те мачимеЛаже дека е ружна, има најубава насмевка, понекогаш не ја ни пратам што зборува, само ја чекам да се насмее
Абе кај отиде и ти пак сега, од стројник до кастрацијаПојасни "штројење" имам слушнато за "штавење"
Ако остане x2 челзи, бирај скарабар или сквер21, добитни смешуш бе не ги лажи луѓето @misti.diva orhideja да не те мачиме
ова пошто не уплатив јас иначе далеку од добитно ќе беше иначе бирам скарабарАко остане x2 челзи, бирај скарабар или сквер21, добитни сме
Нека остане вака ќе ти го покажам ливчето на вибер после и не играм веќе со тебе многу љубов има меѓу нас, а знаеш едно со друго не одиова пошто не уплатив јас иначе далеку од добитно ќе беше иначе бирам скарабар
Да ви бидам јас стројник, а..што велиш!? Може у едно и да им бидам на @Mnogo Bitno и @Ѕвездичка
други форумски пар не гледам тука
Ај да видиме и другата страна Многу битната, што ќе речеНе ме сака, јас од што го сакам си заминав во странство и се мажив не му стојам на патот на среќата и вистинската љубов
хахаха де прибери ја малку таа љубов, сакам барем еднаш во животот да добијам пари од спортска и додека не заврши утакмицата не ми го покажувај ливчето, сакам да јадам во скарабарНека остане вака ќе ти го покажам ливчето на вибер после и не играм веќе со тебе многу љубов има меѓу нас, а знаеш едно со друго не оди