хахаха де прибери ја малку таа љубов, сакам барем еднаш во животот да добијам пари од спортска и додека не заврши утакмицата не ми го покажувај ливчето, сакам да јадам во скарабар
Ај фати за да не частиш торта со прасенца хаха
хахаха де прибери ја малку таа љубов, сакам барем еднаш во животот да добијам пари од спортска и додека не заврши утакмицата не ми го покажувај ливчето, сакам да јадам во скарабар
Ја кога ти викам дека си крвник за пари ти се занесуваш, ќе јадеш и вака и така, не е проблем, само што пиша израмнија на друг натпревар, ама уште сме во игра, двознаци сехахаха де прибери ја малку таа љубов, сакам барем еднаш во животот да добијам пари од спортска и додека не заврши утакмицата не ми го покажувај ливчето малерото, сакам да јадам во скарабар
Таман додека ја имам таа среќа да фатам од спортска ќе ми дојде роденденот па ете и тортата се нареди, сите ќе ве почастамАј фати за да не частиш торта со прасенца хаха
Значи Господ кога ми давал малер ич не бил скроменЈа кога ти викам дека си крвник за пари ти се занесуваш, ќе јадеш и вака и така, не е проблем, само што пиша израмнија на друг натпревар, ама уште сме во игра, двознаци се
Ќе ти направам ливче викендов, не кукај, али со 30 денари уплата тешко, ќе се потрудиме да частиш, ти давам збор.Таман додека ја имам таа среќа да фатам од спортска ќе ми дојде роденденот па ете и тортата се нареди, сите ќе ве почастам
Значи Господ кога ми давал малер ич не бил скромен
Мене срце ме боли и за тие 30 денари не па за повeќе, ко да сум ги фрлила, знаеш ги земаш парите и ги ставаш во канта за ѓубре.Ќе ти направам ливче викендов, не кукај, али со 30 денари уплата тешко, ќе се потрудиме да частиш, ти давам збор.
Епа боли, без болка нема игра.Мене срце ме боли и за тие 30 денари не па за повeќе, ко да сум ги фрлила, знаеш ги земаш парите и ги ставаш во канта за ѓубре.
Со пуштањево маваш ко топка во стативаDЛаже дека е ружна, има најубава насмевка, понекогаш не ја ни пратам што зборува, само ја чекам да се насмее
Знаеш ли ти душо(џабе фудбал си турил и тргај тоа капата, помина нова година), дека може гол да се даде ударајќи прво во статива!?Со пуштањево маваш ко топка во стативаD
Морам да признаам дека сега ме погодиDЗнаеш ли ти душо(џабе фудбал си турил и тргај тоа капата, помина нова година), дека може гол да се даде ударајќи прво во статива!?
Ти што направи на љубовно поле баш ме занима..хахххаххахха, мислам дека еднаш прочитав дека имаш невозвратена љубов