Ааа супер причина за да не одам
Шо си ма ти толку наапана?
Ти не си свесна колку би сакала да ме запознаеш мене
Последна промена:
Ааа супер причина за да не одам
Шо си ма ти толку наапана?
Немам кафе пиено. Сега ќе пијам па веројатно нема да сум
Малце е доцна за кафе. Значи ли тоа дека сега скоро си станала?
ете што ми бил проблемот.Аууу no way, волна е најголем непријател на сувата кожа. Би се убила од чешање.
Зна-чи--баш--ти--фа-ла--што--ти--тек-на-ло--на--лич-ност--со--мое-то--име--и--што--нај-де--пе-сна--за--не-го--ина-че--јас--про-ли-став--и--пес-на-ва--би-ла--хит--во--70-ти-те--и--еве--ве-ќе--три--де-на--од--гла-ва--не--ми--из-ла-га--:--) --.Познавам една девојка која го носи тоа име и многу ми значи (читај зна-чи), само да ги избришам лигиве, а да и случајно ми текна дека мора да има песна за неа, зарем е важно кој ја изведува, чудна си жена ти
ете што ми бил проблемот.
Зна-чи--баш--ти--фа-ла--што--ти--тек-на-ло--на--лич-ност--со--мое-то--име--и--што--нај-де--пе-сна--за--не-го--ина-че--јас--про-ли-став--и--пес-на-ва--би-ла--хит--во--70-ти-те--и--еве--ве-ќе--три--де-на--од--гла-ва--не--ми--из-ла-га--:--) --.
@Falanga што има врска саатот со кафето? еве ја сум станата од 3 сабајле па тек сега ќе го пијам првото кафе.
Имаат некој проблем, кај и да е ќе се среди.@Saladin знаеш ли што е со форумот на кајгана, не се отвара!?