Јас за роденден смрзнав тогаш најладно беше а јас по фустанче и дебели хукахопки.
Аууу no way, волна е најголем непријател на сувата кожа. Би се убила од чешање.Си требала в'нени да облечеш и бела в'нена шарпланинска чарапа од озгора
Познавам една девојка која го носи тоа име и многу ми значи (читај зна-чи), само да ги избришам лигиве, а да и случајно ми текна дека мора да има песна за неа, зарем е важно кој ја изведува, чудна си жена тиЗар ја имам таа чест да има песна за моето име без разлика на текстот јас само името ќе го слушам патем кој е дечково, чичково како да го наречам
Исто ама кај мене само рацете, помодруваат на собна температура, а за надвор да не зборам Ни камин ни парно ни ништо не помага.
Ја ги признавам само Пјаца либерта и Ајриш паб
Луѓето со ладни раце имаат топло срце. Вади се на ова кога некој ќе го смрзнеш со рацетеDНе знам за вас ама јас си имам проблеми со циркулацијата и нозете и рацете ми се камен.
Се залепив до камин и пак не можам да се стоплам.
Тешко дека ќе те примат тебе таму
Кажи кога ќе си за масажаНе знам за вас ама јас си имам проблеми со циркулацијата и нозете и рацете ми се камен.
Се залепив до камин и пак не можам да се стоплам.
Кажи кога ќе си за масажа
Луѓето со ладни раце имаат топло срце. Вади се на ова кога некој ќе го смрзнеш со рацетеD
Зошто да не? Јас сум редовен таму