Јас за роденден смрзнав тогаш најладно беше а јас по фустанче и дебели хукахопки.
Аууу no way, волна е најголем непријател на сувата кожа. Би се убила од чешање.Си требала в'нени да облечеш и бела в'нена шарпланинска чарапа од озгора![]()
Познавам една девојка која го носи тоа име и многу ми значи (читај зна-чи), само да ги избришам лигиве, а да и случајно ми текна дека мора да има песна за неа, зарем е важно кој ја изведува, чудна си жена тиЗар ја имам таа чест да има песна за моето имебез разлика на текстот јас само името ќе го слушам
патем кој е дечково, чичково како да го наречам
Исто ама кај мене само рацете, помодруваат на собна температура, а за надвор да не зборамНи камин ни парно ни ништо не помага.
Ја ги признавам само Пјаца либерта и Ајриш паб
Луѓето со ладни раце имаат топло срце. Вади се на ова кога некој ќе го смрзнеш со рацетеНе знам за вас ама јас си имам проблеми со циркулацијата и нозете и рацете ми се камен.
Се залепив до камин и пак не можам да се стоплам.
Тешко дека ќе те примат тебе таму
Кажи кога ќе си за масажаНе знам за вас ама јас си имам проблеми со циркулацијата и нозете и рацете ми се камен.
Се залепив до камин и пак не можам да се стоплам.
Кажи кога ќе си за масажа![]()
Луѓето со ладни раце имаат топло срце. Вади се на ова кога некој ќе го смрзнеш со рацетеD
Зошто да не? Јас сум редовен таму![]()