Епа не знам зависи дали ќе ти се допадне бојата на папучитеНе многу далеку роденден ми е, па да си знаеш што да ми подариш, ваљда до тогаш нема да се здавиме
Епа не знам зависи дали ќе ти се допадне бојата на папучитеНе многу далеку роденден ми е, па да си знаеш што да ми подариш, ваљда до тогаш нема да се здавиме
Од калта на душата се смеам колку е добра песнаваЕпа не знам зависи дали ќе ти се допадне бојата на папучите
Зар ја имам таа чест да има песна за моето име без разлика на текстот јас само името ќе го слушам патем кој е дечково, чичково како да го наречамОд калта на душата се смеам колку е добра песнава
Исто ама кај мене само рацете, помодруваат на собна температура, а за надвор да не зборам Ни камин ни парно ни ништо не помага.Не знам за вас ама јас си имам проблеми со циркулацијата и нозете и рацете ми се камен.
Се залепив до камин и пак не можам да се стоплам.
Зар ја имам таа чест да има песна за моето име без разлика на текстот јас само името ќе го слушам патем кој е дечково, чичково како да го наречам
Исто ама кај мене само рацете, помодруваат на собна температура, а за надвор да не зборам Ни камин ни парно ни ништо не помага.
Е на нив не ми текнало Обично сум со ракавици, јакна, ќебе, три пара чорапи, шал, капа и што ли уште неСеди си со чизми
Е на нив не ми текнало Обично сум со ракавици, јакна, ќебе, три пара чорапи, шал, капа и што ли уште не
Аман од ова студов, пред малку алишта собирав и гаќите си ги скршивЈас преѓе си седев и ме прашаа дали ќе одам некаде и нормално дали се чисти хаха. Секогаш ми се ладни рацете и нозете ама во зима ептен доаѓа тоа до израз.
Во СК барем е потопло, во БТ секогаш е поладно за два три степени. Ќе помине и зимата после ќе се жалам зошто не можам да дишам од топло : D
ИстооЈас преѓе си седев и ме прашаа дали ќе одам некаде и нормално дали се чисти хаха. Секогаш ми се ладни рацете и нозете ама во зима ептен доаѓа тоа до израз.
Во СК барем е потопло, во БТ секогаш е поладно за два три степени. Ќе помине и зимата после ќе се жалам зошто не можам да дишам од топло : D
Истоо
Знаеш почнувам да ги сфаќам од сапуниците зашто цело време се со чизми патики, ами ладно им било
И да во бт е доста по ладно како издржуваш секоја чест, ја тука што температурата дојде до -15/6 ќе умрев, едвај издржав.
ХахахахАман од ова студов, пред малку алишта собирав и гаќите си ги скршив