Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинскатаМорам да признаам дека сега ме погодиD
Инаку јас ништо не направив, постојано со некоја, но не со вистинската :///////

Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинскатаМорам да признаам дека сега ме погодиD
Не сфаќаш ама океј.Ти си ја одбрал правата, најдобрата варијанта..така треба, рано ти е за вистинската![]()
Сфатив јас многу убаво меѓу редови ама нема потреба да ја шириме, вака е окејНе сфаќаш ама океј.
Ќе биде ваљда со тек на време се ко што треба да биде.Сфатив јас многу убаво меѓу редови ама нема потреба да ја шириме, вака е океј![]()
Браво за сликчето и мило ми е што ме послуша, ми се направи сега ќеифЌе биде ваљда со тек на време се ко што треба да биде.
И не се расправај со глупи муабети по форумов
Не сум те послушал, ко модератор ти кажувам да ги почитуваш правилата на форумот, таа тема не е за мерење на кој му е подолг без разлика дали муабетот е меѓу член и член или член и некој од администрацијата.Браво за сликчето и мило ми е што ме послуша, ми се направи сега ќеиф![]()
Не сум те послушал, ко модератор ти кажувам да ги почитуваш правилата на форумот, таа тема не е за мерење на кој му е подолг без разлика дали муабетот е меѓу член и член или член и некој од администрацијата.
Разбра, разбра, ама сакаш да ја должимене разбрав
![]()
Абе како велиш дека не си ме послушал кога веднаш ја смени сликата....и ти не разбираш дефинитивноРазбра, разбра, ама сакаш да ја должиме![]()
Морам да признаам дека сега ме погодиD