Ќе направам исклучок за тебе и јас ќе дојдам, морам да те запознаамУште малку ми е роденден ке падне собиранка
Ќе направам исклучок за тебе и јас ќе дојдам, морам да те запознаамУште малку ми е роденден ке падне собиранка
Замисли молимте, мене иста желба ме обзема.Ќе направам исклучок за тебе и јас ќе дојдам, морам да те запознаам
Феминки не !!Замисли молимте, мене иста желба ме обзема.
Ако добиеме покана, одиме сите... Феминки, кајгановци, црнобели, лелееееее, дуте имаат желба да ја запознат
Ти ако дојдеш со шпакла нема да ме одлепат од тебеЗамисли молимте, мене иста желба ме обзема.
Ако добиеме покана, одиме сите... Феминки, кајгановци, црнобели, лелееееее, дуте имаат желба да ја запознат
Sorry kitty maybe in another life
Е оти така, коа ќе опнам Пума трењерка, ланец иам два цола, позлатен, со крст испеан од владика, голф двојка со спољер и со цеде на ретровизор, плус шура на еден другар се познавал со Раде коњо шо го видел Аркан пред да го отепат, кога ќе свртиме по широк сокак има да ти завидуваат сите, чоек ќе те напрам
Дефинирај каква би била таа собиранка. Ајде, може нешто ново, лудо, мистериозно и интересно. Something never seen so far.Кој е за една мистериозна собиранка?