Хомосексуалност

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
е да,ајде чат ке си павиме на темава,ем ке парадираме
Па ако не сакаш да дискутираш за некоја тема, воопшто не ни почнувај да се вмешуваш, зш форумов е за разменување мислења, за дискутирање...... Јас само си го изнесувам мојот став во врска со оваа тема, а твоето прашање ете, не го разбрав (според тебе), па те замолив да го поставиш поконкретно. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па ако не сакаш да дискутираш за некоја тема, воопшто не ни почнувај да се вмешуваш, зш форумов е за разменување мислења, за дискутирање...... Јас само си го изнесувам мојот став во врска со оваа тема, а твоето прашање ете, не го разбрав (според тебе), па те замолив да го поставиш поконкретно. :)
оххх,колку ме потсекаш на некого,прашањето е најконкретно што може да биде,зошто не цитираш сите до еден кога веке е изнесен твојот став,ке се убедуваме?(wasntme)
дај молим те,те разбрав,ме разбра,нема потреба од паради по темава
поздрав

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
оххх,колку ме потсекаш на некого,прашањето е најконкретно што може да биде,зошто не цитираш сите до еден кога веке е изнесен твојот став,ке се убедуваме?(wasntme)
дај молим те,те разбрав,ме разбра,нема потреба од паради по темава
поздрав
Ај разгледај низ темава кој кого цитира.. А и не гледам што не е во ред со тоа.. (?) Како што го прочитав насловот на темава, темава се вика Хомосексуалност, и наравно дека на оваа тема ќе се пишува во врска со Хомосексуалноста. Ако грешам, исправи ме. :)

Ulvaeus 152

Нов член
9 јули 2012
1
0
1
34
Едно ке кажм луфе,хомосексуалноста е болест,психичка ,болни во психата нешто им фале у мозоко,опшесвото ке ги прифанаше ак тва беше нормално,ама НЕ Е !!!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Хомофобија е болест.

Во некои општества хомосексуалците се прифатени, во некои не.

Најдобро што секој може да го направи е да си го гледа својот живот и да не се замара со одлуките и начинот на живеење на друг. И ако не можеш тоа да го направиш, оди Е:cenzuraИ СЕ!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Rodeo Tvrdo

Nikica

Нов член
28 август 2012
1
0
1
35
Nemam nisto protiv se dodeka ne me cepkaat i ne se pozadi mene:)
A inace do Makedonec...tolku mnogu gi osuduvas a imas slika od Neil Patrick Harris,koj vprocem e gej :)

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Едно ке кажм луфе,хомосексуалноста е болест,психичка ,болни во психата нешто им фале у мозоко,опшесвото ке ги прифанаше ак тва беше нормално,ама НЕ Е !!!

Тие шо се болни во психата, шо има фале нешто у мозоко Е ТИЕ ВАКВИ МИСЛЕЊА СПОДЕЛУВАТ!!
А и тие се педери, ама тие по ќе те наебат него обичен п***р ;)