Постави го прашањето поконкретно?Друго ми беше прашањето,но во ред,штом тоа го сметаш за одговор нека биде,од твојот одговор јас го добив она и што го претпоставував.
Постави го прашањето поконкретно?Друго ми беше прашањето,но во ред,штом тоа го сметаш за одговор нека биде,од твојот одговор јас го добив она и што го претпоставував.
е да,ајде чат ке си павиме на темава,ем ке парадирамеПостави го прашањето поконкретно?
Па ако не сакаш да дискутираш за некоја тема, воопшто не ни почнувај да се вмешуваш, зш форумов е за разменување мислења, за дискутирање...... Јас само си го изнесувам мојот став во врска со оваа тема, а твоето прашање ете, не го разбрав (според тебе), па те замолив да го поставиш поконкретно.е да,ајде чат ке си павиме на темава,ем ке парадираме
оххх,колку ме потсекаш на некого,прашањето е најконкретно што може да биде,зошто не цитираш сите до еден кога веке е изнесен твојот став,ке се убедуваме?Па ако не сакаш да дискутираш за некоја тема, воопшто не ни почнувај да се вмешуваш, зш форумов е за разменување мислења, за дискутирање...... Јас само си го изнесувам мојот став во врска со оваа тема, а твоето прашање ете, не го разбрав (според тебе), па те замолив да го поставиш поконкретно.
Ај разгледај низ темава кој кого цитира.. А и не гледам што не е во ред со тоа.. (?) Како што го прочитав насловот на темава, темава се вика Хомосексуалност, и наравно дека на оваа тема ќе се пишува во врска со Хомосексуалноста. Ако грешам, исправи ме.оххх,колку ме потсекаш на некого,прашањето е најконкретно што може да биде,зошто не цитираш сите до еден кога веке е изнесен твојот став,ке се убедуваме?
дај молим те,те разбрав,ме разбра,нема потреба од паради по темава
поздрав
Едно ке кажм луфе,хомосексуалноста е болест,психичка ,болни во психата нешто им фале у мозоко,опшесвото ке ги прифанаше ак тва беше нормално,ама НЕ Е !!!
Sekako i mene mnogu mi smeta koga nekoj se ligavi na javno mesto...no ako mene mi preci mozam da go ignoriram momentot ili da ne go gledam na kraj kraeva ne e toa moj problem....Е да, малку смета кога ќе ти се дешава лигавење пред твои очи на јавно место...