Хомосексуалност

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
И у србију никој ништо не ги викаше на педери док не гу одржасва параду, откако почна да се одржуе парада сви знаемо што бидна, кт видимо сг у суботу т.е на 6 октомври, ако се одржуе, пошто неколко пута гу откажуев, па после па закажуев, ке видите што ке направи тај парада, такој ке биде и куде нас ако некопут недајбоже се појави.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Епа сега не сакаш да гледаш Геј паради.. Па и јас не сакам да гледам митинзи на пр. зш ми сметаат, ама дека ми пречат затоа и не одам, го игнонирам тоа. А, во врска со парадите, и мене ми пречат мажи облечени во женски танги, нашминкани... ама па и ниту ти, ниту јас, не може да му каже на некој како да се облекува. Значи, постојат многу собири на денешницава кои на некој може да му го "нарушат мирот и редот".. маскембали, концерти... И да, јас повеќе и верувам на модерната медицина отколку на тебе. :)
Одговори ми на прашањето што го поставив. А не мешај митинзи со геј паради,митинзите имаат некаква цел и не изгледаат како циркус.

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Одговори ми на прашањето што го поставив. А не мешај митинзи со геј паради,митинзите имаат некаква цел и не изгледаат како циркус.
А каква цел имаат маскембалите, концертите ...? Еве мене на пр. ми пречат маскембали и концерти.

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Toa што немаат ниедна од тие 3 цели,туку имаат за цел да се фалат дека се хомосексуалци.
Парадите имаат повеќе цели: забава; докажување дека хомосексуалноста е нормална, а не нешто од кое што треба хомосексуалцие да се срамат...

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Уште некоја кога веке се повеке?:unsure
Во држава како МК доколку се одржи парада, би се докажало дека постојат хомосексуалци и кај нас, кои ќе се соберат на парадата со цел да ги добијаат елементарните права (во вид на протест)...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во држава како МК доколку се одржи парада, би се докажало дека постојат хомосексуалци и кај нас, кои ќе се соберат на парадата со цел да ги добијаат елементарните права (во вид на протест)...
Друго ми беше прашањето,но во ред,штом тоа го сметаш за одговор нека биде,од твојот одговор јас го добив она и што го претпоставував.