Ако случајно ти се прецвика па, еве ти решење. Само пази да не смешаш плус и минусТе послушав, бев до АнХоч, зедов нов. Ќе ми врши работа ако не година и кусур док не зеам нов ЛапТоп.
Sent via Toshiba L300 using nov poonjatch.![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![F349FZJGD0R0Y9N.LARGE.jpg](http://cdn.instructables.com/F34/9FZJ/GD0R0Y9N/F349FZJGD0R0Y9N.LARGE.jpg)
Ако случајно ти се прецвика па, еве ти решење. Само пази да не смешаш плус и минусТе послушав, бев до АнХоч, зедов нов. Ќе ми врши работа ако не година и кусур док не зеам нов ЛапТоп.
Sent via Toshiba L300 using nov poonjatch.![]()
Да си јади ушите тој што лемелАко случајно ти се прецвика па, еве ти решење. Само пази да не смешаш плус и минус
![]()
Јак стручњак некој, ама битно функционално е, шо. Иначе, гугл е сурс на сликуДа си јади ушите тој што лемел![]()
Ти рикнала графичката најверојатно. Пробај со друга од некој пријател, па кажи.Ај едно прашање. Што значи power saving mode? Мислам стварно се нервирам, по стоти пат го пуштам компјутеров и секогаш ова ми го покажува на мониторот. Значи компјутерот си работи а мониторот е црн и не се пушта.:
Глупав сум за овие работи.Ти рикнала графичката најверојатно. Пробај со друга од некој пријател, па кажи.
Или пак е VGA кабелот.