Live cd, бутабилни цд-а и сл. што имаат фајл експлорер и решен проблем.Можеш, ама и неможеш. Без твојот хард диск немаш оперативен, ерго неможеш да провериш дали е се во ред.
Освен ако не планираш да го форматираш овој па да ставаш windows наново.
Live cd, бутабилни цд-а и сл. што имаат фајл експлорер и решен проблем.Можеш, ама и неможеш. Без твојот хард диск немаш оперативен, ерго неможеш да провериш дали е се во ред.
Можеш, ама и неможеш. Без твојот хард диск немаш оперативен, ерго неможеш да провериш дали е се во ред.
Епа тогаш да барам некој кој се разбираLive cd, бутабилни цд-а и сл. што имаат фајл експлорер и решен проблем.

Не е толку комплицирано.дали би можел да го проверам на мојот компјутер? На пример со замена на мојот хард диск?

Какво џекче имаш? Инаку се приклучува на црвениот приклучок позади куќиштето.ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП!!!!
Сакам да прашам, купив микрофон за пеење, и не знам како да го приклучам на PCво за да си правам караоке дома. Некој ако знае да ми помогне.
Фала
Ако има мал пин (ко стандарден од слушалки за телефон) тогаш директно во компјутер во црвен влез.ХЕЛП ХЕЛП ХЕЛП!!!!
Сакам да прашам, купив микрофон за пеење, и не знам како да го приклучам на PCво за да си правам караоке дома. Некој ако знае да ми помогне.
Фала
Мал пин има, ама кога го ставам во црвениот влез не реагира. Да не треба нешто софтверски да се направи...Ако има мал пин (ко стандарден од слушалки за телефон) тогаш директно во компјутер во црвен влез.
Ако е поголем пин, ко овој на сликата тогаш ти треба адаптер кој што изгледа ко втората слика и кошта ситно (јас земав такви за 10 ден).
![]()
![]()
Земав дополнително за во куќиште да се стави ама ништо. Пробав на црвено на зелено на плаво..... Не реагираКакво џекче имаш? Инаку се приклучува на црвениот приклучок позади куќиштето.
Види од аудио менаџерот што доаѓа со драјверите дали е воопшто отклучен тој влез и дали гласноста е во ред. Ако користиш windows тогаш обично треба да го попуштиш микрофонот зашто обично е исклучен. Ако користиш линукс не би требало да треба да сетираш ништо.Мал пин има, ама кога го ставам во црвениот влез не реагира. Да не треба нешто софтверски да се направи...