Хардверски проблеми

Marika

Нов член
30 април 2018
1
0
1
24
Дечки држачот на дестопот ми е скршен, баш кај што се полни ии со потешкотии го отворам и затворам,а и со полнењето ми прави проблем, ми сецка. Дали тоа може да ми ја среди батеријата пошо цело време се укл и искл.
Инаку додека го отварав ми работеше кулерот и само ми стропа наеднаш како да се откачи нешо, еве некој 10мин не го слушам да работи. Чаре?