Ако ти е мртва батеријата не губиш ништо да пробаш иако не ми делува убедливо.
Не ми е баш (нај)мртва, може да издржи 5-10 минути.

Ако ти е мртва батеријата не губиш ништо да пробаш иако не ми делува убедливо.
Најмалку 1500+ за тастатура .. сето комплет може околу 2200 - 2500 да те фати. Не би препорачал да купуваш тастатура.
Абе ништо посебно, само нема смисла да даваш толку пари за една eбана тастатура за лаптоп, кога можеш со надворешни. Јас за мојот купив пред 2 години ( за стариот лаптоп ) и еве ја уште тера, не знам што им правиш толкуи ја сум по гејмање, па еве жива и здрава си е
Сепак, ако имаш и ако ти се даваат толку пари, земи си тогаш.
Порачај од интернет, по 400-500 денари се тастатури за лаптоп.
Ам .. побарај во АМЦ/Анхоч, сигурно има и денешни лаптопи со исти полначи како за твојот.Имам еден постар модел на Тошиба лаптоп каде полначот му е на самиот крај (поврзувањето кај ПСто е прецвикано). Зедов пред нешто помалку од година универзален полнач но рокот на траење испадна краток пак со истиот проблем - се прецвика поврзувањето баш кај местото за поврзување.
Некој да не знае каде има резервни делови или некој оригинален полнач кој ќе ме поштеди од проблемиве да мењам полнач на секоја година?
Те послушав, бев до АнХоч, зедов нов. Ќе ми врши работа ако не година и кусур док не зеам нов ЛапТоп.Ам .. побарај во АМЦ/Анхоч, сигурно има и денешни лаптопи со исти полначи како за твојот.
Еве јас имав лаптоп од 2006та, му го дадов полначот на другар којшто купи лаптоп во 2012та, и одговара.