Фрази од родителите што ве нервираат

turop

Активен Член
15 март 2012
105
68
28
Кои фрази на вашите родители ве нервираат ? Се разбира дека ги сакате и дека и тие ве сакаат вас и ви мислат се најдобро, но сепак мора да има нешто што ве иритира.
Јас се нервирам кога татко ми ќе ми рече :
- Сара, доцна е легни си. Ако не ти се спие - читај си некоја книга.
Сара убаво ти вика тато ти не треба да те нервира тоа.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Кога некој ќе ме нарече КАТЕРИНО со повишен тон. Ауф тогаш збеснувам, па не се викам Катерино туку Катерина. Боже Петра.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
отвори прозор воздух да ти влезе во собава,и светло како можеш во темница да живееш,светлина уништува бактерии.
мрза,дали за мене ќе направиш нешто како јас за тебе.
земи читај нешто а не само на компјутер очите си ги расипа,виугите ти се израмниле.

• Ми се допаѓа
Реакции: Praetorian

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
за викенд- "Стани, касно е 12 саат е" Станувам, гледам 10ч. Викам, па нели 12 е, што ме будите? Одговор- па еве, уште малку и 12 ќе биде:banghead
"Аман со твоиве филмови, само глупости гледаш"- а поима нема што уствари гледам.
Многу други се, ама друг пат поише :)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
за викенд- "Стани, касно е 12 саат е" Станувам, гледам 10ч. Викам, па нели 12 е, што ме будите? Одговор- па еве, уште малку и 12 ќе биде:banghead
"Аман со твоиве филмови, само глупости гледаш"- а поима нема што уствари гледам.
Многу други се, ама друг пат поише :)
хахахаа е тие ги забораив исто и кај мене,и за филмовите како може да гледам насилство хахаха

• Ми се допаѓа
Реакции: Praetorian

Kiki-kiki

Нов член
25 јуни 2012
26
6
3
животот не е лесен како што изгледа,мисли со главата и пази многу што работиш и со кој...Ке видиш некогаш и нас дека не ни е лесно и дедка го сакаме само најдоброто за тебе..бла бла бла.....Напамет го знам:D
леле како моите да ги слушам |-(

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Порано кога веќе учев, ќе дојдеа во соба и ќе ми свикаа, остави компјутерот и легнувај да спиеш. :D

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
-Оди до продавница!
-Кај си до сега?
-Само седиш на компјутер!
-Направи го она, направи го ова.....(најпоќе мразам кога ми наредуваат што да правам) :mad :mad: