Фрази од родителите што ве нервираат

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Секогаш коа ке се скарам со некој ( карање ко си го кажувам моето мислеље и ке дојде до вербален конфликт и овие што се на моја страна или пак на др личнот ке кажат не се карај со личноста не паѓај на негово нејзино ниво не паѓај ниско ) не паѓам на никакво ниво не е тоа игра супер марио или незз што само таа личност и јас си ги искажуваме своите ставови затоа оваа фраза мн ме нер и малце не ја сфаќам :eek

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Ретко ми префрљуев такви работе старци. Ама знаев добро да ме изнервирав. Пример:
Доста бе сс тија цигаришта, ќе се разболиш говедо едно.
Деси се да дојду пијан од чаршију дома, у 6 сабајле, они станале, и место да ме остаив да си легну, држив ми предавање како не сам требаја тој да га праву. Тој исто много ме нервира. Друго е све океј :)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Анастасија престани да седиш на компјутер затоа после главата те боли ..
не ми текнува други..

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Уффффф....многу се
Ама онака главни се
* Леле леле ниишто не учиш ,знам дека ке учиш цело лето,на полагање ке те остаат,тоа е Борис...ти мислиш ке си се заебаваш.
*Стани од компјутер цел ден само на него,што ли е тоа толку интересно
*Не шетај гола,не пиј газирано не си дете знаеш дека ке се разболиш
*Среди ја таа собта како џунгла ти е..Ако јас не ја средам ке се заглавиш во ѓубре!
*Сијалицата во (некоја соба,најчесто е тоа веце) зашто не си ја изгасила..леле леле..колкуу струја трошишш не си нормалнаа...
*И коа татко ми ке викнее Анамааарииијаааа,нешто фали...ако нешто нема,нешто не се знае каде ,нешто се направило дома јас сум дежурен осомничен а веднаш и обвинет -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: ♠ Таа Сум ♠

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
- кога веќе еднаш ќе си ја средиш собата :rolleyes:
- пак не си направила ништо за ручек:rolleyes:
- шо е воа секој ден бањање...кој ќе плаќа сметки(think)
- шо не излезеш малце до град...и почнуе да кажуе како у нивно време до 22ч излегувале и едвај чекале да излезат|-(
- дој да пиеме кафе да врземе 2 реда муабет :x ( кој муабет ебаго за мажачки и за факултет? ај не!)|-(
- како ли ти пишуваат оценки на факс...книга не отвараш:mad
- намали музиката....слушај си за себе не цел комшулак :^)
итн...
не ги ни слушам веќе...од едното влегвит од другото излегвит...

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ретко ми префрљуев такви работе старци. Ама знаев добро да ме изнервирав. Пример:
Доста бе сс тија цигаришта, ќе се разболиш говедо едно.
Деси се да дојду пијан од чаршију дома, у 6 сабајле, они станале, и место да ме остаив да си легну, држив ми предавање како не сам требаја тој да га праву. Тој исто много ме нервира. Друго е све океј :)
а жената не те нервира? :sram :D

.. мене шо ме нервира:
- земи учи, книга не фаќаш, само седиш на фејзбук и шеташ, дома не си прибрана.. (место број еден шо ме нервира)
- кај си мајчин (ко ќе слушнам некој по улица! ептен ми е глупо)
- оти собата не ти е средена? шо е ова? кај спијаш? (мое си е... шо сакам ќе си прам)
- прибери се малку (кога ми трубат дека треба фин дечко да си фатам моите другари)

и уште неколку др. :)

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Ги неколку, но ќе ви ги напишам на Куманвски дијалект посмешни се.
-Aјде деца станујтее...ајдееее, дизајте сееее...ајде бе ке се заглавите у веце после.:mad
-Ајде бе ЌУРАНЕ колко е сат, ајде легнуј више, ке га скрију тј компјутер.(цела школска година ми вели да си легнамм порано а преку распуст ке ме остави да седам до кога сакам и нема ништо да ми вели :banghead).
-Ајде иди купи леб.
-Ајде бе зимај да учиш, како такој немаш за учење, а 8 одделение си.
-Абе земи да учиш, сг у осмо одделение стегни се нема да можеш да се запишеш (5,6,7 одд скроз одличен проаѓам).