Форумски весник ,,Црнобело" (прашања, предлози...)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Јас најпрво да си кажам дека сериозен сум, за да не изгледа дека тролам. Сакам да знам кога ќе излезе весникот? Рековте крајот на април а утре е мај. За викендов нема да има никој на форумов, значи пак доаѓаме до тоа што го зборувавме порано, дека не си стоите на зборот. Затоа што понеделник не е крај на април. Се најдобро.
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
Јас најпрво да си кажам дека сериозен сум, за да не изгледа дека тролам. Сакам да знам кога ќе излезе весникот? Рековте крајот на април а утре е мај. За викендов нема да има никој на форумов, значи пак доаѓаме до тоа што го зборувавме порано, дека не си стоите на зборот. Затоа што понеделник не е крај на април. Се најдобро.
30-ти април е крај на април :-Р
http://forum.crnobelo.com/threads/Форумски-весник-Црнобело-издание-бр-8.5771/
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
На тапет: сексуалниот живот на коста

kostacb.jpg