Форумски весник ,,Црнобело" (прашања, предлози...)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,477
5,078
1,153
Wind Of Change
Не бев активна долго време знам како изгледаше првиот форумски дневник кој се изгуби и сега кога разгледував неколку броја на весникот едноставно само да кажам БРАВО за иницијативата пак да се врати во живот форумскиот весник, до @Makedonec кој е најодговорен за тоа и до сите црнобели за интересните интервјуа :)
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
Весникот од сега ќе се издава на секои 3 месеци.