Форумски весник ,,Црнобело" (прашања, предлози...)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Makedonec

Оваа ли е бугарката што си ја интервјуирал или јас погрешно сум разбрал? :D
 
Последна промена од модератор:

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
#бугарки #оффтопик #казнени
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Си прашува човекот (моето другарче) која е бугарката во весникот, а темава е за весникот. Жити офтопикот, оваа орхидејава се скапа од офтопици пишување насекаде па никому ништо. Ништо не знаете, ни да активирате тема, ни да кажете нешто смешно што ќе го има во весникот, ако го има. Темава се активира само на два месеца, а може и додека чекаме за фамозниот весник.
 

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Makedonec

Нели темава е за прашања, па прашувам дали е она таа бугарката што си ја интервјуирал?
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
@Makedonec

Нели темава е за прашања, па прашувам дали е она таа бугарката што си ја интервјуирал?
Темава е за прашања околу весникот а не за оффтопик со вашите препукнувања Во иднина нема да бидат само 5 поени, последна опомена.

И не е она бугарката
 

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Темава е за прашања околу весникот а не за оффтопик со вашите препукнувања Во иднина нема да бидат само 5 поени, последна опомена.

И не е она бугарката
Море пријателе, овде форумски весник, ти ми правиш интервју и ме фрлаш како мивка и викаш бугарка сте интервјуирале, па прашувам. Овде насловот е доволно јасен напишан за поставување на прашања и давање на предлози, а ти изгледа ни самиот не го сфаќаш значењето на твоите напишани зборови, во случајот наслов.
 
  • Like
Реакции: Altaïr