Фан Клуб: Челси

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Се разочарав од РДМ.
Се додека ги стартува натпреварите со неискусни (млади) играчи како Бертранд и Аспикуета наместо Ивановиќ и Кол, Ромеу (кој е тотално промашена инвестиција) наместо Рамиреш, ќе ја продолжи ваквата серија.
Во ред е младите да стекнат искуство, ама треба да ги става во игра со послаби тимови или кога тимот ќе има водство од барем 2 разлика.
Не знам ни што очекува од Торес. Човекот не е тоа што некогаш беше. Од 11 напревари до сега има постигнато само 4 голови. Дефанзивците имаат постигнато повеќе од него. Се додека „игра“ Торес наместо Стариџ, ќе гледаме ваков фудбал.
Кога веќе не оди вака, би требало и да експериментира со нешто, барем нека ја промени формацијата...

Мора да се одморат играчи, нареден натпревар е со Јуве, ваљда затоа и со ваков состав излезе. Слаба клупа, многу слаба, само тоа јас ќе кажам. Не може Рамиреш на секој можен натпревар да игра истото се случува и со Ешли, сега колку што знам е повредем ама мислам дека со Јуве ќе можит да играт. Јас Торес не можам појќе да го гледам, секој натпревар истата приказна.|-(

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Стариџ повреден, Торес на клупа, Азар во нападот вечерва. :eek:
Шо ме чуди најмногу, Мозес и Марин на клупа, а позади Азар игра Аспиликуета. :eek::eek:
Ако излезе нешто добро од сево ова, чудо ќе е.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Како шо реков, ништо добро не излегува од онаква формација. Страшно!
Лига Европа - here we come! :D
Или да се понадеваме уште малку... :unsure Naaah.

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
И сега кој ни е крив?! Ех, кога не не бива, не бива.

Ај доста ни беше од титулите во Шампионската лига, да не биде се едно исто, па оваа година да ја освоиме Европската :)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
И сега кој ни е крив?! Ех, кога не не бива, не бива.

Ај доста ни беше од титулите во Шампионската лига, да не биде се едно исто, па оваа година да ја освоиме Европската :)
Играчите си се сами криви. Денес секој за себе играше, тимска игра никаде.

Ахахахах море ако нè фати уште еднаш Фалкао... богами све ќе освоиме. Дали да плачам или да се смеам бре... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
И шо сега, пак некој нов тренер???(facepalm)
Мене баш фин ми беше Ди Матео и сакав малку повеќе време да му се даде, не го сакам никако Гвардиола,според мене нема да се снајде во ПЛ, мислам дека се имам изјаснато порано дека единствено Гус Хидинк го сакам, ама тоа е тешко веројатно. Ту бе уште не можам да се помирам дека Ди Матео е избркан.

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
И баш кога ќе помислеш дека не може да стане полошо! :banghead
Абе ајде, Абамович сериозно треба да научи да се справува со пораз.
И сега што? Гвардиола, па да смене 60% од тимо и за 2 година да направе екипа од новите. Ама рано му е на овој, малку ќе игра hard to get. Можеби дури наредната сезона.
А до тогаш кој? Бенитез? Аврам Грант?
Баш да видам колку време ќе издржи 8миот избраник!? :unsure