Фан Клуб: Челси

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,765
5,282
1,183
Disco
@Frank имаше барем уште 1-2 сезони сила кај Лампард, барем како support ако не прва постава...или тешко?
Еве и за Англија ќе биде во стартен состав најверојатно.