Фан Клуб: Челси

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Браво брееееееееееее,кога сме веке кај ситуации...финалето во Москва 2008 година.Дрогба наместо судијата делеше правда и му влепи шамар на Карлос Тевез а притоа не доби санкција за тоа.
Можеме до утре сабајле да поставуваме ситуации факт е дека секогаш ке постојат вакви судии.Јунајтед бил оштетуван исто и Челзи.ТОЛКУ.
Што ако е Дејвид Гил сега потпретседател?Никој не спомна дека и легенда на Сити беше еден од главните во ФА па лани сите знаеме како тие ја освоија титулата.Односно Сити
Да Форевер,јас го гледав натпреварот и сметам дека Челзи имаше повеке шанси отколку Јунајтед,неколкуте одбрани на де Геа...Ама тоа е тоа.
И јас си признав дека беше незаслужено ама тоа е тоа...не секогаш победуваат подобрите.
Ама има нешто друго на кое налетав на друг форум.Не се однесува на вас овде мислам.
После прославувањето на голото од офсајд на Јунајтед фановите на Челзи ги маваа играчите на Јунајтед со остатоци од столови и притоа на друштвените страници се ситеа на Минхенската несрека во 1958 со Да ви се случи тоа повторно.
Еве доказ дека и некои фанови на Челзи не се китки за мирисање.:)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Get your facts straight. Дрогба го удри Видич, а не Тевез, и доби црвен картон за тоа. Поради ова Џон Тери го шутираше последниот пенал, кој нормално би го извел Диди.

Фала Богу никој не е цвеќе за мирисање, ама кога веќе го спомнуваш ова, спомни и дека навивачи на Јунајтед пред месец дена им посакуваа на навивачите на Ливерпул да се повтори Хилсброу.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
На Гвардиола му се свиѓал новиот стил на игра на Челси, па сеа сакал да ни биде тренер. АБЕ АЈДЕ! А да си тера право по патот и да не фаќа многу кривини?!

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Овој Мозес ми станува еден од поомилените играчи. После секоја утакмица сè повеќе го сакам. No. 13! :sreken
Вечерва голчето во стилот на Диди. :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Шо убава серија си направивме во ПЛ, пораз - нерешено - нерешено - пораз. За убо нека е.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Доагам во мир :D

Добро,зошто се уште го чуваат Торес во тимот?
Се повеке и повеке игра слабо.

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Се разочарав од РДМ.
Се додека ги стартува натпреварите со неискусни (млади) играчи како Бертранд и Аспикуета наместо Ивановиќ и Кол, Ромеу (кој е тотално промашена инвестиција) наместо Рамиреш, ќе ја продолжи ваквата серија.
Во ред е младите да стекнат искуство, ама треба да ги става во игра со послаби тимови или кога тимот ќе има водство од барем 2 разлика.
Не знам ни што очекува од Торес. Човекот не е тоа што некогаш беше. Од 11 напревари до сега има постигнато само 4 голови. Дефанзивците имаат постигнато повеќе од него. Се додека „игра“ Торес наместо Стариџ, ќе гледаме ваков фудбал.
Кога веќе не оди вака, би требало и да експериментира со нешто, барем нека ја промени формацијата...

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Абе кога трубев јас уште од јануари 2011 дека Торес НЕ ни треба, сите ме гледаа ко последен идиот. Земете си го дома чувајте го, само да не го гледам на терен!!!

Се додека „игра“ Торес наместо Стариџ, ќе гледаме ваков фудбал.
А Стариџ па едно цвеќе за мирисање шо е... Али јбг, од моменталниве опции шо ги имаме... подобро тој да скржави, ама да упати по некој удар отколку Торес да се лигави на трева и да губи топки. Статистика од денес: Торес - 0 удари, Стариџ - 7 (3 во рамки на голот).

Марин зошто не игра, за мене е мистерија. |-(

И малку оф-топик: коќе заебит Челси, морат и Баерн да заебит за разочарувањето да ми е комплетно.
rolleye0014.gif