Фан Клуб: Челси

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Само да ве предупредам навремено, почитувани фанови на Челзи:
Доколку за следен тренер ви го назначат дебелкото Бенитез, очекувајте да напишам километарски пост што ќе се состои од ТОЧНО 2 (ДВЕ!) букви, односно буквите „х“ и „а“, само во капс-лок верзија.
Благодарам! :rolleyes:

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Има Абрамович пари, само штета што не може памет да си купи со нив. (facepalm)

Од кога го купи Торес, од Челси направи тим за потсмев! Заради тој црн Торес, веќе трет менаџер добива отказ. Добро бе Романе, слеп си? Или намерно не сакаш да видиш? Манекенката треба отказ да добие, не тренерите!
Ради тој е*ан Торес, Анчелоти доби отказ. Заради тој истиот Торес, АВБ доби отказ. Заради него, затоа што Роман се фатил за него ко слеп за стап, не купи друг напаѓач. За манекенот да имал простор да се докаже, без притисок. И сега, повторно заради него, и легендата доби отказ. До кога бе? И уште ако дојде сега Бенитез, како што се пишува, дури тогаш не оди никаде плавушава.

Свести се Романе, дури не е касно.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and parvati

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
^
Од кај знаеш, може со Бенитез па ќе му се позлати, како во Лпул. :D
Бујрум, изнасмеј се. Официјално е. Единствено добро од ова е тоа што кога-тогаш ќе добие отказ. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Бенитез тренер.......фак.....можеме само да се обложиме кога ќе го избркаат. Нема ни C од Chelsea лани. Дрогба, Есиен, Меирлеш, Босингва, Калу. Дрогба ја доживеа судбината на Раул, замина за да дојдат млади, неиспилени. Ете резултат. Шит. Толку.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Оставете кој ви е тренер,јас не ви го разбирам Роман.
Сака успеси а секоја сезона тренери менува,епа нема така.
И Фергусон кога дојде 3-4 години немаше успех ама сега е еден од најдобрите.
Златен Мурињо го избрка (facepalm)
Исто и Гус Хидинк.
Што сака тој?
Па никој клуб не е непобедлив |-(
Јас се надевам Манчини да го отпуштат зошто по арогантен човек од него немам видено.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
А јас па сега што прочитав во The Sun дека фактички Ди Матео бил отпуштен зашто ги игнорирал предупредувањата oд врвот дека мора да го започне натпреварот против ЈуБе со Торес од првата минута!? О.о
Иии... о.О

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
^ И во Дејли Мејл сабајле пишуваше дека на почетокот на трансфер периодот, Роби до Абрамович доставил листа со играчи кои му се потребни на Челси, на прво место Фалкао, ама газдата рекол дека Челси ВЕЌЕ ИМА ВРВЕН НАПАЃАЧ! (ЗНАЧИ (facepalm)(facepalm)(facepalm))
И друго, му било кажано на Ди Матео дека Торес МОРА да игра. И затоа, прва утакмица кај шо е манекенката на клупа - отказ.

Едит: Само што ја видов првата слика на Бенитез со тренерката од Челси, МИ СЕ ГАДИ, она гнасно створење да го носи грбот од Челси на срце, абеееее... (puke)