Турски серии

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Oд сфе тој турско ропстфо шти ни ги зароби наши дневни собе, наши телевизор, наши македонски мозочиња,
ја сам гледаја само мааалце Долина на волците, прикрај на А1, цела тај сезона (сс мноо пропуштени епизоде) што се дааше на сител, а да ви кажу прао ск одкако е на трет телевизиски оператор.... мене ми и тој здосади, Полат турски Чак Нориз : )
ич не глеам уопште серие, такој да само овај ми била на реперотар, на моменти интересна , а сс тек на време и здосадила..

• Ми се допаѓа
Реакции: cece17, I am me and Marinna

turop

Активен Член
15 март 2012
105
68
28
Најдобрата на сите времиња Плачот на виолината и Езел.
Најглупа Долина на волците,Ифет,Бунтовничка.

Wind

Полноправен Член
30 јуни 2012
18
39
13
Моменталнава Темно Црвено, интересна сериичка е :)

S.B.

Активен Член
3 декември 2012
73
144
33
35
Прилеп
1001 ноќ најуба беше, Зет домазет ми беше најсмешна, Долина на волците првата сезона со Чакар беше поинтересна така другиве не ги гледам некако глупи ми се....

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Езел имаше многу јака прича,покрај пуцачините и ова и она,далеку беше од Долина на Молците,што ми е веројатно најдебилна серија. И Зет-домазет беше интересна да се гледа повремено,весела серија прилично :)

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
28
Турскиве серии богами ептен битни станаа во нашиов живот ..многу интересна е оваа новава Темно црвено на каал 5 што ја даваат како и Бурни времиња на сител та овие Долина на Волците и онаа Езел убава беше на почетокот али незнам зашто толку ја должеа ,крајот беше катастрофа.. Едвај чекам да видам сеа со Ангели како ке идат епизодите .. мислам дека со оваа серија израснавме (inlove)

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
Признавам дека ја имам гледано само Ѓумуш и тоа секоја епизода. Ми беше интересна како сапуница за релаксирање секоја вечер пред спиење иако многу ја одолговлекуваа. Друго нешто од тип немам гледано, а и немам намера :)