Турски серии

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
Насловов требаше да е: Најглупавата и уштепоглупавата турска серија што НЕ сте ја гледале, а имате ептен ПРЕслучајно слушнато за неа со врски преку баба ви.

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and Angiie

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
И јас само Ѓумуш целосно ја гледав како Стоименов, така да не сум квалификуван да оценам која е најдобра, или најлоша. Езел многу добар почеток имаше, посебно зашто имаше доста слични елементи на The Count of Monte Cristo (еден од моите омилени филмови) ама после многу ја изменија и забегаа од приказната и престанав да ја гледам. :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
јас би рекол дали има некоја што не е глупа серија до сега ???
ефтини серии со кој се пере мозок на македонскава нација

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
па најглупа ифет,волците и многу мнimages (1).jpg огу такви а интересна ми беше зет домазет ме смееше епте

• Ми се допаѓа
Реакции: ^^^ivana^^^

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Турските се правени по шаблонот на шпанските, кои се правени по шаблон на американските. Секоја има разлика од по една генерација на гледачи. Доволно е да видиш една и да си речеш си ги видел сите. Тоа е теркот.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Мене најубав момент воопшто од сите серии ми беше кога објавија дека ќе ги забранат.
Па дајте бре луѓе, имајте милост кон овие напатени македонски домаќинки ќе ве молам...
Колку манџи загорени останаа, колку кошули недопеглани...

Како тоа мислите најглупи серии?
Имало и некои поучни, содржајни ли? :unsure

Малку ни биле 500 лета, ТурЦка форевер бре!
И на крај ова излагање би го завршила со голема мисла од голем и природно прочистен мозок, месје КИли:
- „ Ма немој бре, да бидеш сељак бре! “