Тој ме искористи со моја дозвола

Coci8

Староседелец
26 април 2013
106
55
1,038
42
Skopje
Ne sekoe masko saka da se isprazni,dobro sekoe saka da se isprazni no ako mu se dozvoli
i ne sekogas maskite nemaat custva,se zavisi do situacijata
a i sekogas zenskite se zaljubuvate vo pogresni obozavate da ve omalovazuvaat i maltretiraat bidejki toj e lepotan a ti nesakas da go izgubis
ne e sekogas vo fasadata ponekogas treba vnatre da se pogledne
 

Faith

Истакнат Член
19 февруари 2012
46
65
318
Skopje
Темава е апсолутен оксиоморон. Претпоставувам очекуваш подршка на твоето мислење дека дечкото е крив за се, но за секс и за љубов се потребни двајца. ДЕл од вината носиш и на себе.
Верувам дека годините и самосвесноста си го носат своето, меѓутоа сето ова сфати како искуство по кое понатаму ќе ги проценуваш ситуациите во животот.
Ако добро разбрав, ти бил прв и трагично кај некои девојки е што првиот е нешто што е најтешко да се преболи. Меѓутоа, се Што си направила е твој личен избор, што го прави тоа и твоја лична грешка. Потребата да се биде сакан и недостатокот на љубов е најчесто причина за вакви разочарувања.
Мораш да се соочиш со својата грешка и лекомисленост и да продолжиш понатаму. Само да знаеш дека не си единствена, сигурно има многу девојки на кои тоа им се случило. Гледам дека доста те осудија на форумов, а секој од нив сигурно има ако не иста барем слична грешка во животот. Но да си знаеш можеби насловот на темата ти е несоодветен за твојата ситуација а сепак опишува реални ситуации. Научи да уживаш во животот без очајната потрба да добиеш љубов, така потрезвено ќе размислуваш и ќе ја имаш контролата во свои раце.
 

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
НЕ ТЕ ОПРАВДУВАМ И НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ОПРАВДАМ И ЗНАЕШ ЗОШТО,СЕГА ЌЕ ТИ ПОЈАСНАМ
ПРЕД ДА ДОЈДАМ ВО МАКЕДОНИЈА МИ РЕЧЕ ДЕКА САКАЛ МНОГУ ДА МЕ ЗАПОЗНАЕ И МОЖЕБИ МОЖЕЛО ДА СМЕ ЗАЕДНО. ПРОБЛЕМ ЌЕ Е ДАЛЕЧИНАТА САМО. ПЛУС НАЈДОБАР ДРУГАР Е НА ТАТКО МИ. АКО НЕ РАДИ МЕНЕ РАДИ НЕГО МОЖЕШЕ ДА МЕ ПОШТЕДИ. И ЗА ВРЕМЕ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ МОМЕНТИ КОГА ГО ПРАШАВ ШТО Е ТОЈ ЗА МЕНЕ ТОЈ РЕЧЕ ШТО САКАШ ТОА ЌЕ ТИ БИДАМ,СЕ ! Епа такви зборови не се кажуваат ако не се мисли озбилно. Таквите машки за мене се кукавици. Но јас уште поголема што толку многу го засакав. Со свој камен по своја тимба.
хахаха ти со другар од таткоти одиш?
свашта пизда раџа....
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Абе види сеа,може татко ти, ти го опишал дечкото како добар,вреден итн..да излезеш со него на пијачка,ама па не ти рекол оди ќерко плесни се со него,прво провери во кревет дали го бива:D
Без разлика дали е другар на татко ти,чичко ти,вујко ти или некој сосема друг дечко,ако ти сите прво ги проверуваш колку се вешти во кревет,за подоцна да почнеш врска со некој од нив,а они не се со таква замисла, секој нареден ќе ти ги повредува чувствата;)

А ако смеам да прашам , FallenAngel колку време се гледаше со дечкото?
 

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,849
1,153
Чита девојкава многу романчиња од оние ефтините што се продаваат по трафиките.
Тие ефтините во Титово време ни беа единствени другарчиња за викенди(покрај стриповите).
:)
Рака на срце малку не ми штима работава...
Бар...викенд романчињата(барем тие јас што ги прочитав) сите беа со среќен крај :place
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,119
1,683
Не гледам некакво искористување во случајов. Едната страна премногу очекувала после сексот.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
272
663
Wherever you want me to be
Да имав три раци, со три ке се крстев. Никој не ви е крив што вие такви ѓи погодете и имате смелост да кажете дека тие ве искористиле... Кога немате трпение да дознаете каква личност е и да почекате малку тоа природно да се одвива, малку треба да се преиспитате каде е вината.
 

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
122
Не може да ми влезе мене тоа во главата дека само јас бев крива. И не измислувам,вистина е ова. Нема проблем, тоа си е твое мислење,но не дај боже да се најдеш во ваква ситуација е тогаш ќе те прашам како ќе реагираш.



Мене ми беше прв пат, обострано гледано од таа точка што јас сите чувства ги дадов при тој секс а нему му беше само да си го испразни цревото.
Било како било јас не реков дека ме силував,далеку од тоа. Јас сама си одлучив дека сакам да спијам со него, но ме искористи во врска со моите чувства. Како пи...а под кошула се скри последните денови кога бев во МКД и после по интернет почна демек,, ти знаеше,бла бла што сега вака си навредена... Јас ти реков нема шанси да сме заедно... А пред тоа нешто др збореше.
А најмногу од се е татко ми крив оти тој почна е ова дете е добро,работливо... и јас да го видам кој е и ми се допадна.
Мојата ќе испадне : Куче врзано ако го пуштиш незнае што и со кој прави.
Крива сум. Признавам.
Весна бееее.....
Ти си феномен девојко, тоа дефинитивно.

Очигледно ти си ептен наивна, невина и со крстот на чело. Тоа значи: со тежок хендикеп кога е во прашање успехот во овој свет.
Да, тој те навел да мислиш дека сака врска со тебе, а уствари сакал секс. Дали може тоа да се нарече манипулација? Можеби.
Ама што очекуваш? Тоа толку често се дешава во реалноста што сите сме навикнати да го очекуваме.
Да откриеш што човек сака од/со тебе, што мисли и чувствува... па тоа е оф и леле. Сигурно не е толку едноставно како: тој ми рече дека ме сака и дека сака да биде со мене и јас му поверував.


Нека ти биде школо.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Saladin

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,849
1,153
Да откриеш што човек сака од/со тебе, што мисли и чувствува... па тоа е оф и леле. Сигурно не е толку едноставно како: тој ми рече дека ме сака и дека сака да биде со мене и јас му поверував.
Едит: И ЈАС ГИ РАШИРИВ НОЗЕТЕ.