Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Дома имам 7-8 пара Конверс старки и плус уште 2 пара исто Конверс ама не се старки. Најудобно ми се старките, посебно пролет-лето пошто се платнени и не ми е топло многу
Незнам на вас, ама на мене много су ми лоши на ногу, тврди некако, како на бетон да газиш, имам си ја онија кинески Ли-нинг едни мн јако и Џорданке најнов модел и све у њима сам, а за лето за вруќине јадранке.
конверс до сега имам износено два пара црни, два пара сиви, и сегашните тегет (ама еднаш ги измокрив и потоа ги заборавив на сонце и сега имаат некоја синкасто-лилава боја.. и имам темно зелени мат-стар. Ратко носам друга патка освен зимо.
ама не ми се допаѓаат шарените, се знае класик старка. а и се понеквалитетни увезуваат кај нас, а дека на мода пак се враќаат и се поскапи
Никогаш не сум носела,не се мој стил.Дури ни на физичко немам носено (тогаш носев шангајки и црни кожни тенки балетанки ако се сеќавате на нив,незнам дали сеуште ги има)Инаку кога гледам на некои како супер ги комбинираат ми се допаѓаат но јас не би ги носела.
Ај нека ми ги посерат сега и овие патики.
Сега ко ќе фати шмизлана и педерана да се фурца со нив. И ко ќе видам некоја улицкана, упрцкана со минич и старки на неа, комотно ќе ги соблечам моите и ќе си одам боса. :kaka