Старките стануваат сѐ поактуелни

Gardenija

Нов член
18 октомври 2015
6
10
3
39
Модата е нешто се врти во круг со што одредени стилови се еактуелизираат во различни периоди.
Старките беа дел од моето средношколско секојдневие и остануваа симбол на мојот стил во тој период. Направени во кремова боја со ниска висина и удобни за пешачење, се уште се сеќавам на омилените едноставни комбинации. Сепак, не би ги купила повторно од причина што не сум тип на личност што двапати посегнува по ист модел кога станува збор за изборот на обувки.
 

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,186
1,132
1,133
Повеќе имам патики од палта што се вика ама овие ќе ги купам и последно да ми е :D
startki13.jpg
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
971
1,133
Заприметувам дека и колегите кај мене носат, ама јас не би купила, не се мој стил :)