Хахаххахаха е ме изнасмеавте сите Прво како Аркантос пишува нешто (што покасно открив дека е колумна) за да го честита 8ми март на сите жени, ама тоа е толку возвишувачки, толку со восхит гледано, абе да паднеш у несвест, ни Ромео за Јулија нема кажано вакво нешто 100% После си се изнасмеав за сите вакви благодарници со восхит за горе наведениот автор на колумната и горди такви што сте жени Па како модераторите спомнуваат дека има ваква тема 8ми март, а вие го браните дечково како он напишал колумна, што не е исто со само обично честитање на празникот и заслужува посебна тема... Оооооо шо убаво ми дојде после оние глупостине сите по дуксер само синан САКИЧ Ајде да не идеме офф, нека ви е среќен празникот жени па за многу години
Trouble Среќен 8-ми Март и на тебе Невољо Нештово е ставено во колумни затоа што не најдов друго место на кое што би можел да ја отворам темава. Претпочитував да биде тема за дабиде поголема веројатноста дека ќе ја видите повеќе жени - за да не морам баш сите да ве тагнам. Инаку кристално јасно ми е дека ова, колумна не е. Да мислев дека е, наместо писание, ќе ја наречев колумна. Е сега. Мислиш дека ве издигнав со колумната? Можеби. Сепак мислам дека ја пишав само реалноста. Вие сте оние што ќе изродат, или изродиле пород. Само поради тоа сте опишани така во ПИСАНИЕТО. Тоа ве прави совршени, издигнати во мои очи. Многу ми е мака ако не се чувствуваш така.
Алал да ти е...Ти си еден од ретките (да не речам загрозен вид ) кои размислуваат така на денешницава и ја возвишуваат жената и ја ставаат пред своето големо машко его и не патат од тој комплекс на алфа мажјак...Пак ке речам АЛАЛ ДА ТИ Е .....и се разбира ти благодарам....