Јас не го давам синеИ Кисерко како помина? Го дадовте ли името?
Се гледаме на референдум
А УТРЕ ИЗЛЕГВАМ БИТОЛА ЗА МАКЕДОНИЈА! 4 МАРТ !!!
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
Јас не го давам синеИ Кисерко како помина? Го дадовте ли името?
Ne beri gajle, za sledniot referendum kje ti dadat milionchinja za da ne izlezesh da glasash.Јас не го давам сине
Се гледаме на референдум
А УТРЕ ИЗЛЕГВАМ БИТОЛА ЗА МАКЕДОНИЈА! 4 МАРТ !!!
Епа се гледа твојата не демократија типичен СДСмовец.Ne beri gajle, za sledniot referendum kje ti dadat milionchinja za da ne izlezesh da glasash.
Ne me vikaj sine, postar sum od tebe MAJCHIN!
Да бев сдсмовец ќе ги бранев нив. Не ги сакам ни едните ни другите. И едните и другите на к*р не би ги ставил. Дијалект. Не ми требаат пари. Ко ќе почниш да рм баш во кромберг за 13-14 илјади ќе ме сфатиш дека тој твој национализам не ти носи леб.Епа се гледа твојата не демократија типичен СДСмовец.
Ако не го почитуваш битолскиот дијалект тогаш дискриминираш.
Ако си поголем не значи дека си попаметен, напротив кој високо лета ниско паѓа.
И точно се гледа дека сакаш да ти дадат пари за да се отргниш од тоа што си, МАКЕДОНЕЦ
Јас не се одрекувам од светото име Македонија ниту од мојата националност - Македонец.
За Македонија мислев света земја, свето име. Реалноста за работата во Македонија е иста и непроменета од 1991.Да бев сдсмовец ќе ги бранев нив. Не ги сакам ни едните ни другите. И едните и другите на к*р не би ги ставил. Дијалект. Не ми требаат пари. Ко ќе почниш да рм баш во кромберг за 13-14 илјади ќе ме сфатиш дека тој твој национализам не ти носи леб.
САД не е света земја, ја нема во библијата. Напредна е.
Русија исто.
Израел, света земја за три религии, ѕидови, огради и крв.
Размисли за земјата која е 33 пати спомната во библијата.
И да, ме заболе како се вика државата. Само сакам подобар живот. Мада и да се смени светото име, нема да има некои новини. Пак ќе фрлаш најлони по улица.
За Македонија мислев света земја, свето име. Реалноста за работата во Македонија е иста и непроменета од 1991.
И да не сум националист туку сум патриот, ако бев националист во сликата ќе пишеше Егејска Македонија.
Луѓето треба да сфатат дека има разлика помеѓу националист и патриот се надевам ќе се сложиш со ова со мене.
Ако мислиш на СХС(Вардарска Бановина), (СР Македонија) од СФР Југославија и сега Република Македонија.bato kako be nepromeneta, tato vika doma 3 ili 4 pati e smeneto imeto, ako te intereisra ce go preprasam koi bile iminjata. Sakas?