Специјален поздрав до...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Lepaa
a_bouquet_for_you.jpg

hug+7+SR.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
alba JaMi Kitty Luckky emzzy Anastasija WomanInRed street_chic Sarah lady_blue Taa Sum.. Bibi@ Сара.13
Поздрав од мене до цела оваа екипа и од цела оваа екипа поздрав до сите мажишЧа на форумов :* :D (знам дека ке ми дозволите девојки да ги поздравам) (bandit)

фала за поздравчето :*
а за мажишчава по форумов поздрав на олкав голем, и една молба....ма само опуштено, опуштено :igra

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Овој е мое јубилееејно 5 иљадито мислење : )
Воедно сакам да ги поздраву сфи туја, ајде да издвоимо некога..
Прво до дечки што ги познаам и сфи су ми мноо драги ептен ... Trouble ( ке ти е*у гада еј ) redhead ( имаш најубаф осмех бејб) Aristokrat ( Аристократеле пријателе поздраф нездраф ) Saladin ( брат куде ти е слика ? ускур ти е, и такој си најпаметнии дечко хиар ) Solstice ( фала ти за Nujabes, празник за уфце ) The_Mayor ( лудак си да ти е*у гада загаденога )
street_chic ( : )* имаш мноо убаф укус за музиче ееееј ) Dr.Gonzo ( врати се Ниџо вратиии ) Nighty (Пофраер си од мене брат :p )
Идемо поздраф до цуре што моо сакам да ги запознам... JaMi Kitty Сара.13 Luckky Anakin Electra и мноо други...
Поздраф шаолински бејб :D(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Овој е мое јубилееејно 5 иљадито мислење : )
Воедно сакам да ги поздраву сфи туја, ајде да издвоимо некога..
Прво до дечки што ги познаам и сфи су ми мноо драги ептен ... Trouble ( ке ти е*у гада еј ) redhead ( имаш најубаф осмех бејб) Aristokrat ( Аристократеле пријателе поздраф нездраф ) Saladin ( брат куде ти е слика ? ускур ти е, и такој си најпаметнии дечко хиар ) Solstice ( фала ти за Nujabes, празник за уфце ) The_Mayor ( лудак си да ти е*у гада загаденога )
street_chic ( : )* имаш мноо убаф укус за музиче ееееј ) Dr.Gonzo ( врати се Ниџо вратиии ) Nighty (Пофраер си од мене брат :p )
Идемо поздраф до цуре што моо сакам да ги запознам... JaMi Kitty Сара.13 Luckky Anakin Electra и мноо други...
поздраф нездрааааф сеструуууу :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Среди си линкот.
Кај мене си е тамам. Ако не ти отвара, цитирај го мислењето и кликни на местото кај шо треба да е сликата и на копчето „Внеси слика“ ќе ти го отворе линкот од сликата. Друг пат имаш ПП, имаш профил.

Едит: Ете прикачено.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena