Специјален поздрав до...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
спешл позз до violetmoon Kitty (hug)
slatki_all.jpg

Turkish-Coffee.gif
тенкју јами одма ќе го испијам кафенцево....спешл поздрав и до тебе(hug)
low-fat-homemade-chocolate-cake.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
тенкју јами одма ќе го испијам кафенцево....спешл поздрав и до тебе(hug)
low-fat-homemade-chocolate-cake.jpg

е јас да гледам ли, :sreken

сис по пола од ова :D
и следен пат ќе јадиме колач топло-ладно во Арабеска... (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Овој е мое јубилееејно 5 иљадито мислење : )
Воедно сакам да ги поздраву сфи туја, ајде да издвоимо некога..
Прво до дечки што ги познаам и сфи су ми мноо драги ептен ... Trouble ( ке ти е*у гада еј ) redhead ( имаш најубаф осмех бејб) Aristokrat ( Аристократеле пријателе поздраф нездраф ) Saladin ( брат куде ти е слика ? ускур ти е, и такој си најпаметнии дечко хиар ) Solstice ( фала ти за Nujabes, празник за уфце ) The_Mayor ( лудак си да ти е*у гада загаденога )
street_chic ( : )* имаш мноо убаф укус за музиче ееееј ) Dr.Gonzo ( врати се Ниџо вратиии ) Nighty (Пофраер си од мене брат :p )
Идемо поздраф до цуре што моо сакам да ги запознам... JaMi Kitty Сара.13 Luckky Anakin Electra и мноо други...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Овој е мое јубилееејно 5 иљадито мислење : )
Воедно сакам да ги поздраву сфи туја, ајде да издвоимо некога..
Прво до дечки што ги познаам и сфи су ми мноо драги ептен ... Trouble ( ке ти е*у гада еј ) redhead ( имаш најубаф осмех бејб) Aristokrat ( Аристократеле пријателе поздраф нездраф ) Saladin ( брат куде ти е слика ? ускур ти е, и такој си најпаметнии дечко хиар ) Solstice ( фала ти за Nujabes, празник за уфце ) The_Mayor ( лудак си да ти е*у гада загаденога )
street_chic ( : )* имаш мноо убаф укус за музиче ееееј ) Dr.Gonzo ( врати се Ниџо вратиии ) Nighty (Пофраер си од мене брат :p )
Идемо поздраф до цуре што моо сакам да ги запознам... JaMi Kitty Сара.13 Luckky Anakin Electra и мноо други...
За јубилејов ти купив колонска вода за поклон, а за 10 000ката вазелин имаш од мене.