twisted не знам зошто не продолжи навстина..никако не ја завршија, мислам ништо не се откри посебно..како заврши баш не можам да се сетам?
Е убиецот барем го открија, ако ништо друго. Мене ме изненади крајот зошто не очекував дека Џек и ќерка му Витни се уствари такви. Џек и Карен ми беа многу интересни и целата драма како тој а сакал, едноставно не можев да поверувам дека било лага се
И нели Чарли испадна дека е синот на Тес, шо малце е крипи зошто разменија плунка со кутрата Џо, која уште не можам да сфатам шо маана му најде на Тајлер.
Крајот беше како Чарли и впери пиштол на Џо и се слушнаа истрели. Е сеа кој загина, препуштам на твоја имагинација.
Оставаше добар простор за втора сезона, можеа да одат во многу правци. Очекував да биде нешто бум, ама ја прекинаа. Исто како The Lying Game. А за мене овие серии се пример за добра серија. Тинејџери, убиство, семејни тајни и одење по крипи места доцна навечер.
Улавите подготвуваат две нови серии со тин мистери. Едната е Dead of Summer, нешто поврзано со камп колку шо читнав по интернет, другата е Guilt, се работи за студентка во Лондон чија цимерка е брутално убиена. Првата ќе започне во ноември според википедија, другава не се знае точно дали оваа година или наредната. Ги мразам зошто ги прекинаа најдобрите серии, ама нема ништо друго по мој вкус, најверојатно ќе им дадам шанса.