Серии - Општи дискусии

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да одамна, средно бев ја имаше некаде по нашите телевизии и ја гледав ептен, епизода не пропуштав. После ја имав заборавено и некаде по форумите ја прочитав и си ја спуштив да ја гледам пак.
Мене ми е одлична.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Штотуку ја изгледав првата епизода од Shadowhunters (ABC/Freeform tv show). Нешто во стил на Twilight, само многу посмешно и интересно. Цели четириесет минути не можев да се одлучам дали ми се допаѓа или не. Ама глумата дефинитивно е тапа, аматерство ол д веј, и не знам дали зошто не гледам многу фантазиски серии со вампири и слично и сите натприродни елементи ми делуваа некако премногу вештачко и лошо вметнати. Има нешто што ме тера да продолжам да ја гледам. Како и да е, од далеку подобри серии ABC дигнале раце , а покрај и големиот неуспех на филмот, не ми се верува дека ќе ја продолжат серијава со друга сезона. Добра е за губење време додека да ми се врати Скрим. А Изабел колку е добра (inlove)

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
695
1,103
Дали ја има некој Fringe изгледано? Само првите две сезони ми се изгледани, се мислам дали да ги гледам и останатите 3...

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Дали ја има некој Fringe изгелдано? Само првите две сезони ми се изгледани, се мислам дали да ги гледам и останатите 3...

Не гледај. Само првите 2 се добри, секоја наредна е се полоша. Барем, според мој вкус.

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara