За оваа серија мислиш?Имаше на времето, можеби пред едно 15 год колку што се сеќавам една комедија,др. Фрејзер,ја обожавав.
Интересна серија со добар хумор,ако некој знае да ми каже каде би можела да ја најдам,баш сакам пак да си ги изгледам сезоните.
Да,баш за таа,фалаЗа оваа серија мислиш?
Мислам дека ја имам гледано но не е лошо пак да се гледа туку ти најдов и торенти за симнување за сите 11 сезони на замунда сега квалитетот на снимката не знам каков е но би требало да е горе долу добар. Туку сакаш да ти ги пратам торентите или да си ги симнеш од замунда (во случај да немаш акаунт ќе ти го дадам мојот не е проблем)?Да,баш за таа,фала
Не знам дали си ја гледала ама ти ја препорачувам.
Еве ја првата сезона, другите не можам да ги најдам.Имаше на времето, можеби пред едно 15 год колку што се сеќавам една комедија,др. Фрејзер,ја обожавав.
Интересна серија со добар хумор,ако некој знае да ми каже каде би можела да ја најдам,баш сакам пак да си ги изгледам сезоните.
https://katstorm.party/frasier-season-1-complete-hdtv-xvid-t9193717.html
Фала ти и тебе,еве сега и Ита ја ангажирав за помош пошто кажа дека нашла торенти за сите сезони.Еве ја првата сезона, другите не можам да ги најдам.
Код:https://katstorm.party/frasier-season-1-complete-hdtv-xvid-t9193717.html
Па ко што гледам тоа е некое прокси од кикез. Малку несигурни се тие проксите на tpb и kat ама бркаат работа за вакви работи.Алтер од кај ги наоѓаш стварно торент тракериве? Само ти си ги знаеш, или има уште 2ца што ги користат.
Зар не можеше да и дадеш линк од кикес,пајрат, торентз или замунда, рарбг, аренабг. Мислам од кај го најде то катсторм.парти тракер
Претпоставив дека е такво нешто, али сега кога го отворив линкот не ми го вчита.Па ко што гледам тоа е некое прокси од кикез. Малку несигурни се тие проксите на tpb и kat ама бркаат работа за вакви работи.
Инаку на rutracker ги има сите сезони, само ве молам друг пат не споделувајте торент-линкови јавно. Имате ПП, таму споделувајте си линкови за симнување или торенти.
Ништо не е, јас секогаш така симнувам.Алтер од кај ги наоѓаш стварно торент тракериве? Само ти си ги знаеш, или има уште 2ца што ги користат.
Зар не можеше да и дадеш линк од кикес,пајрат, торентз или замунда, рарбг, аренабг. Мислам од кај го најде то катсторм.парти тракер