Оо златна а не кажуваш, а? Јас дури пред некој ден дознав за неа и ја изгледав ти се верува или не во два дена! Ќе ја догледав за еден ама другар ме викна да идам со него по патики ово оно, кафе мафе и се заборавив. Дај некоја слична серија, така со убиства, мистерија, хорор, и секако да биде нешо со stupid teens, те мооолам.Целосно се согласувам со мислењево )) Ја изгледав јас готово Толку имаше некои сцени просто да се чудиш зошто се така без веза Ама сепак ете ме влечеше да ја гледам. Ми фали вака некоја серија страшна, ама малку поквалитетна барем Eye Candy мене подобра ми беше, штета што не продолжи
BTW, The Whispers ја изгледав - не е лоша, Proof ја изгледав, ама многу слаба според мене, како да нешто ќе се случи, а ништо посебно не се случува, секоја епизода тоа па тоа Моментално ја гледам Under the dome, уште последната епизода од 3.сезона ја чекам да излези, ама ќе има и 4. сезона и сношти ја почнав The 100, ама успеав да ја изгледам само 1. епизода , морав да спијам - вака ветувачки ми делува, па ќе видиме.
И признај дека единственото убиство за кое те болеше к*р беше она на Рајли Мислам дека никогаш нема да ја преболам, беше единствениот позитивен лик и само она се грижеше уствари за пријателите. Секој миг додека ги гледав наредните епизоди се молев да ја убијат Ема пошо ја одбра Брук наместо неа