Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Имаше толку многу жртви на твоите дланки, толку многу изгубени битки, распаднати соништа.
Толку многу прашања изгубени помеѓу отисоците.
И имаше друга кожа врз твојата.
Ти живееш со парчиња туѓа кожа,а јас во две вистини, едната кога буден сонуваш покрај мене, другата кога сонуваш реалност покрај неа.
И не знам што е полошо, понекогаш се плашам дека ќе заминеш засекогаш.
Но кого лажам јас ти всушност не беше покрај мене никогаш..

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and violetmoon

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Љубов ти е кога јас ќе направам некоја превара, кога ќе ме стават директор на некоја фабрика и ко ќе избркам илјадници маченици на улица, ќе затајам даноци, ќе ја испокрадам државната каса, ќе соберам еден тон пари и ќе ги закопам на Беласица, и кога ќе ме фатат и осудат на смртна казна. Е тогаш кога ќе ме бесат јавно на плоштад, таа да извика од публика : ОСТАВЕТЕ ГО ДА ЖИВЕЕ, ОБЕСЕТЕ МЕ МЕНЕ !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Љубов ти е кога јас ќе направам некоја превара, кога ќе ме стават директор на некоја фабрика и ко ќе избркам илјадници маченици на улица, ќе затајам даноци, ќе ја испокрадам државната каса, ќе соберам еден тон пари и ќе ги закопам на Беласица, и кога ќе ме фатат и осудат на смртна казна. Е тогаш кога ќе ме бесат јавно на плоштад, таа да извика од публика : ОСТАВЕТЕ ГО ДА ЖИВЕЕ, ОБЕСЕТЕ МЕ МЕНЕ !!!
Хахаххаха..а што ако ТОЈ извика а не таа:rofl

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Хахаххаха..а што ако ТОЈ извика а не таа:rofl
Љубовта не познава род, број или сој.
Битно е да се жртвува, а за да е возвратено јас нема 40 дена да ги откопувам парите.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
После цел реферат напишан па избришан само едно сватив.. Ноќ иде, смрт иде!
Те мразам онолку колку што те сакав!