Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Некогаш треба да застанеш и сам да гледаш филм.. Нешто налик овој јас што го гледав и да влезеш многу подлабоко во прикажаното..
Дури тогаш можеби ќе сфатиш колку залудно време се губи за глупости.. А колку љубов и жар тука постои.. Колкава болка, среќа..
Те сакам! Те љубам! Неќам да те изгубам, се колнам неќам! :place
I think i love, or.. hate this film.. i don't know.. i just.... Love you

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Me boli se sto tebe te boli. Me pecat tvoite solzi koi ti go brazdat liceto. Jas i ti najgolema dalecina. Koga te gledam kolku si ljubel se plasam . Se molam polesno da mines po patot po koj jas nekogas minev. I znam kolku boli i kako posle stanuvas drug neprepoznatliv covek, tugj za sebe i za drugite. Se e evolucija na dushata i emociite se najopasna igracka na covekot. Ti ne veruvase vo ljubov, neli? E sega milo, ke razberes kako e koga srceto krvari, koga sonot sakas da e vecen, koga nema logika se sto ni se slucuva. I jas ne veruvav deka nekogas nekogo ke ljubis, i jas ne veruvav deka nekoj tvoeto srce ke go smekne...Neboto neka ti e na pomos.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
И пак збунета.. Пак, досадна сама на себе. Не знам кај терам.. :giggle
Болна сум а убо ми е. . Да.. И после толкава омраза и тага пак ми е преубо.. Ама веќе не пишам и не кажувам ништо убаво зошто така осеќам ко да те губам.. мрш.. глупчо мал :zelen
И знаеш што осетив?? Пак имам батерфлај ин мај стомак.. Пак ли се заљубив бе ја?! ооооо (facepalm)
Бога ми у такво згодно издание..
Ај пак дотерај се за некоја свадба :giggle :cool:
те љубам глупчооо!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Итa бееее нa денoт кoгa си се регистрирaлa нa фoрумoв јa сум слaвел 22 рoденден. Види гo нa фб дaтумoт, coincidence I think not :p

Брида

Полноправен Член
9 февруари 2016
40
31
8
Веројатно и тебе ти е нереална новонастанатата ситуација ... Претпоставувам ова е твојот начин на давање поддршка ... Ама можеби треба да ме прашаш како се чувствувам ... Дали сум добра ... Дали ми треба нешто ...

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Пак ти велам извини.. Повторно со полна уста и сјајни очи ти велам те сакам.. Да, те сакам..
Не знев дека страдаш заради мене и немаше да знам додека очи таа не ми отвореше. Нема да дозволам веќе да страдаш, нема да те повредувам, нема веќе да плачам. Ќе се радувам, ќе ти докажам дека секогаш сакав да те слушам, ќе живеам среќно колку што можам.. За тебе! За нас.
А ти сакај ме и биди покрај мене..
Да се бориме за да одгледаме паметни, вредни и добри близначиња ..
Мил.. Те сакам многу, најмногу..

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and misterija