Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Па и денов не започна лошо, мразам понеделнициц, но овој понеделник е различен. :sreken

Пред малку се вратив од школо и сега цел ден не се тргам од тука. :D Изгледаи програмите по информатика само ќе се научат.:rofl
Сите што го посетуваат подфорумот ќе ги замолам да го прочитат ова http://forum.crnobelo.com/threads/ВАЖНО-за-подфорумот-„Музика“.600/

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Сакам да кажам дека доста е праење на три и пол. Треба да ги освести некој овие, не им иде паметот во скоро време. Зар само ја размислувам бе? Толку кретеноиди да се, не верував. Ама ете и тоа постоело.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Три саатот дошло, мене ми се чини 12 е :D И ужасно сум гладна. Ја ѕирнав темата за пици и сега ужасно ми се пријаде една, а мама ја нема за да ми направи. Епа ред е да се почне со експериментирање. Рецептот за пица на мама е на маса, состојките во фрижидер, желбата за гнетење кај мене.
Епа народе ако ме нема да ви пишам, пратете противпожарна служба да не си ја запалам куќата :D

• Ми се допаѓа
Реакции: She and Selma

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Ужасно сум нерасположена денес. Не сум наспана, рано станав и почнав на школо. Сега сакам да заврне уште еден така поголем снег и до средина на март дома да седиме... Милина. Порадо би дремела на форумов и на фб него на школо. Овде, бе дечки, времето лета. Отвори овде, напиши онде, летнал сатот. На школо, гледаш сатот 10:30, отвораш тетратка, книга, пишуваш овде-онде, гледаш сатот 10:35. Е јбг. Затоа не ми се оди.
Денес реков ќе почнам со вежбање, ќе речам не на благото, ама кој бре. Дојдов дома, пет баклави втерав. И пак сум гладна сега.
И да, станав Серионо омилена личност ама то е мање битно!:spin

• Ми се допаѓа
Реакции: Lorejn and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ужасно сум нерасположена денес. Не сум наспана, рано станав и почнав на школо. Сега сакам да заврне уште еден така поголем снег и до средина на март дома да седиме... Милина. Порадо би дремела на форумов и на фб него на школо. Овде, бе дечки, времето лета. Отвори овде, напиши онде, летнал сатот. На школо, гледаш сатот 10:30, отвораш тетратка, книга, пишуваш овде-онде, гледаш сатот 10:35. Е јбг. Затоа не ми се оди.
Денес реков ќе почнам со вежбање, ќе речам не на благото, ама кој бре. Дојдов дома, пет баклави втерав. И пак сум гладна сега.
И да, станав Серионо омилена личност ама то е мање битно!:spin
Тука сум од 2 и нешто, а како 10 мминути да сум. Интересно место е форумов.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

Lorejn

Полноправен Член
15 февруари 2012
68
82
18
Од денес не јадам веќе благо. Или само малку. Малкууу!:frantic

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
И оп,
уште едно десетче и слобода на умот денес :sreken
Сега седам по гаќи на паркет, јадам бе ло чоколадо и доживувам оргазми на духот. :gjavol.

Имам потреба за кафе, недочитани книги, неколку нерешени проблеми, пропратни реченици кои ме замислилја :cool: и соништа во кои куп парови се караат :nah

Емотивно сум шаш деновиве. И да, јас сум човек со основна потреба за љубов, а на планетава тоа фали многу, колку многу љубов фали, тоа е чудо.

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
156
256
1,063
Се шекнав од работа денес...многу заборавам морам некако да почнам се што ќе кажам да го запишувам..инаку готово отидов јабана...ќе одам да си повежбам сега :skip

Статус
Затворена за нови мислења.