Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

frozen

Нов член
19 февруари 2012
1
0
1
34
СДК... дека ми недостигаш како никогаш до сега... пробувам да не мислам на нашите прекрасни моменти, но не можам, премногу се! Сега веќе не е болно тоа што се сеќавам на тебе, сега ме обзема чувство на безизмерна среќа.... колку ли само сум среќна што имав можност да те запознаам, да ме научиш на сите тие прекрасни работи... Знам дека ме чекаш, не знам колку време ќе ми треба за повторно да те видам, но знам дека еден ден повторно ке можам да ја почувствувам твојата најсилна прегратка... до тогаш чувај ме од горе...

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Ова беше недела што започна со кафе, цимет колачи, мнооогу сонце и не беше воопшто лоша. :) Милина!
Максимално го впив секој сончев зрак и се печев ко мачка! :sreken Едноставно денов беше полн со прекраснотии.

Друго нешто, некои луѓе ме разочараа, една Македонија има два милио ни жители и околу осум милиони личности! :eek Али добро, не дозволувам ваквите факти да ми го уништат препрекрасниот ден. Сега пијам чај од липа, ги одмарам нозете од долгата прошетка и постојам.
Гушки!

• Ми се допаѓа
Реакции: efederer

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
сакам да кажам дека се спремам да пишувам тескт за шоферите шо ги викаат мајстори...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
sakam da kazu nesHto : )
:sram:sram:sram:sram:sram dnska se desi nesHto sHto nikad u zivot ne sam ga napraija : ) a toj e deka vodi ljubaf u prirodu , seks na snek... :#

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis
Статус
Затворена за нови мислења.