Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК на форумов онака се зачленив, досадно ми беше викам ајде ќе пишам нешто. Но ете се заразив, не се гасам :D. По цел ден на PC. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and parvati

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
сакам да кажам дека ке одам да си легнам пошо утре треба да станам во 6 сато...

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Јас сакам да ви кажам дека дома не се свртив денеска. Еве сега се прибирам. Интересното е тоа што утре треба рано да станам. Имам предавање на кое мора да одам. Meh..
Друго шо сакав да кажам...а, да...имам воспаление на мускулите заради тие ора и играорна, хепрес на уста еден толкав, пмс ме пука...и за чудо пријатна сум и друштвена.
Ај останете ми поздравени ќе го дружам креветот до сабајле. А за утре ви ветувам дружба вас. :wub

• Ми се допаѓа
Реакции: She and parvati

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Можда на одговоров ми влијае тоа што малце сум пијан али сакам да прашам има ли во светов малце морал и достоинство останато? Вечерва стварно многу се разочарав:(

• Ми се допаѓа
Реакции: She

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Можда на одговоров ми влијае тоа што малце сум пијан али сакам да прашам има ли во светов малце морал и достоинство останато? Вечерва стварно многу се разочарав:(
За жал нема

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Добро утро народе форумџиски!
За некој е и добар ден, оти општо познатата констатација дека кој рано рани цел ден зева веќе ја консумирам.

Убав викенд испратив, пропратен со моите кулинарски вештини, малку гугукање и многу изгужвани чаршави :trepka

А истопениов снег почна да ми танцува по моите и не толку ортомски нерви, ако ништо друго секое сабајле ќе ја буди hard core девојката во мене без влакна на јазикот (или па не е сепак таа другата во мене?)...хммм. Ова се однесува на фактот дека ќе се пцуе, ќе се гризат усни од нервоза додека шлапкам по скопЦките ни улици до моето работно место.

Ами, имајте убав ден. :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: She
Статус
Затворена за нови мислења.