Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
ова скриен квази-сарказам треба да е на моја сметка?
Во никој случај.
Се работи за други членови на кои ем им иска, ем им стиска да си кажат, па се служат со тоа.

Едит: Сега ги видов и погорните мислења. Тоа со сарказмот ама ич не ми се ни однесуваше на споменатата тема. Напротив, огромен палец нагоре имате од мене за таа тема. Редно беше, и самата одамна ја предлагав да биде отворена.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
2590282166_2ccf7360c4.jpg
Ах Легионер,не дека не си во право,си,за прв пат колку толку си,но како да ти објаснам заради кој дел не си потполно во право,кога знам дека нема да ме разбереш,ем не сакаш.Затоа ке те оставам да си мислиш дека си потполно во право :)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Нешто се случува со мене
нејке да е на арно
знам.
Сега само останува да се придружам на дождот и никој да не го забележи моето плачење.
Да не испаднам ептен плачипичка брат ми се работи конечно :)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Сакам да кажам да му е**м мајмуните од ЕВН шо дури сега ми пуштија струја ...
И сакам да кажам ме немаше долго време. Се одмарав работев нешто и одереден период бев без интернет. Ама сето тоа сега помина и ке се трудам да бидам шо по активен овие уште овие 2-3 недели а потоа од септември со полн капацитет и се надевам во подобро работно расположение ке пишувам и ке се расправам со вас ...ај нека е со среќа новиот почеток. ..

ЕДИТ: сакам да додадам и дека сношти добив закана со тужба на фејсбук ... ама не се секирајте правдата е на моја страна ..

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Внимателноста е мајка на мудроста
не е точно!
Да била внимателна не би била мајка

• Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Ии што се дешава со форумов?
176 души онлајн и на секој втор рефреш има некој новорегистриран, а не е бот (барем ко што можам да видам) мх мх.
Време е да живнеме.
me-gusta.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle, Selma and melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.