СДК тукаБре, бре, кога и да го отворам форумов, сè некои „нови“ членови се провоцираат, се препуцаваат, па се бришат мислења, па модераторот заземал страна... Аууу.
Уживај, ти ја разбрав јас поентата, убаво од твоја страна што почна позитивно.Electra позитивната критика ја напишав само за уште една добронамерна шанса за оние кои треба ама баш да се икритикуваат,а не со цел да се улижувам,и да не ја сефтосев темана негативно,од кај знаш,може ке им дојТ умО.
Мада теееешко тешкооо,волкот крзното го менува ама наравод не.

Нема да не бришат,сакаше да си кажеш и си кажа,а темата не ја сватив како сарказам туку баш како што е и наменета.Уживај, ти ја разбрав јас поентата, убаво од твоја страна што почна позитивно.
Него гледам дека сме почнале „ние мрчаторите“ да сметаме и истото ни се наговестува со скриен квази-сарказам, па чисто да напоменам дека ако критикуваме за подобро, не значи дека јадеме народ.
Ама не се осудив да пишам во име на тебе, бобо итн сите заедно, па затоа само себе се напоменав.
Туку ај, може ќе не бришат за оф-топик.![]()
ова скриен квази-сарказам треба да е на моја сметка?Уживај, ти ја разбрав јас поентата, убаво од твоја страна што почна позитивно.
Него гледам дека сме почнале „ние мрчаторите“ да сметаме и истото ни се наговестува со скриен квази-сарказам, па чисто да напоменам дека ако критикуваме за подобро, не значи дека јадеме народ.
Ама не се осудив да пишам во име на тебе, бобо итн сите заедно, па затоа само себе се напоменав.
Туку ај, може ќе не бришат за оф-топик.![]()
ова скриен квази-сарказам треба да е на моја сметка?