Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
1.jpg

2.jpg

3.jpg

шо напраи дождот во охрид второ езеро :pusi

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Бре, бре, кога и да го отворам форумов, сè некои „нови“ членови се провоцираат, се препуцаваат, па се бришат мислења, па модераторот заземал страна... Аууу. (bravo)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Electra позитивната критика ја напишав само за уште една добронамерна шанса за оние кои треба ама баш да се икритикуваат,а не со цел да се улижувам,и да не ја сефтосев темана негативно,од кај знаш,може ке им дојТ умО :D.
Мада теееешко тешкооо,волкот крзното го менува ама наравод не.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Electra позитивната критика ја напишав само за уште една добронамерна шанса за оние кои треба ама баш да се икритикуваат,а не со цел да се улижувам,и да не ја сефтосев темана негативно,од кај знаш,може ке им дојТ умО :D.
Мада теееешко тешкооо,волкот крзното го менува ама наравод не.
Уживај, ти ја разбрав јас поентата, убаво од твоја страна што почна позитивно. (y)
Него гледам дека сме почнале „ние мрчаторите“ да сметаме и истото ни се наговестува со скриен квази-сарказам, па чисто да напоменам дека ако критикуваме за подобро, не значи дека јадеме народ.
Ама не се осудив да пишам во име на тебе, бобо итн сите заедно, па затоа само себе се напоменав. :)
Туку ај, може ќе не бришат за оф-топик. :giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Уживај, ти ја разбрав јас поентата, убаво од твоја страна што почна позитивно. (y)
Него гледам дека сме почнале „ние мрчаторите“ да сметаме и истото ни се наговестува со скриен квази-сарказам, па чисто да напоменам дека ако критикуваме за подобро, не значи дека јадеме народ.
Ама не се осудив да пишам во име на тебе, бобо итн сите заедно, па затоа само себе се напоменав. :)
Нема да не бришат,сакаше да си кажеш и си кажа,а темата не ја сватив како сарказам туку баш како што е и наменета.
Лејди блу никогаш досега не се служела со такво нешто,нит сум приметила а и не верувам дека некогаш ке приметам(водена од искуството досегашно на форумов).

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
ова скриен квази-сарказам треба да е на моја сметка?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
некои работи и некои луѓе не се менуваат (facepalm) добро не сваќаат дека отекуваат на форумов
од нив човек не може коментар да даде го задушуваат просторот и времето (facepalm)
еј Ало форумов не е само за тебе (puke)

Статус
Затворена за нови мислења.