Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДП како се ставаше спојлер? Барав во кодовите, ама не најдов. :(

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Наваму денес нешто сакаше да врне, ама ништо не бидна. Само се караше. :zelen Како и да е супер е за седење, ладничко - милина :igra

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
32
шо да кажам, таман кога решив да поседам малце повеќе на форумов вечерва ми се приспа (yawn)

а кога сме кај дождот... тука одамна го заборавивме и некако се привикнуваме на пустинската атмосфера (:|

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Десет дена ко десет минути. Летнаа одма...
Можам да кажам дека ова беше за мене едно од најубавите патувања кои сум ги имала...
Плажа, море, ново друштво. Кој вели дека гаранција за добар одмор е старата добра екипа?!
А нешто што значи многу повеќе од десет дена журкање е да запознаеш личност која е човек. Вистински човек.
Која нема да те заборави утре... Мене ми стана нешто како сестрата која ја немам. Потраен спомен од едно летување, здравје!
И додека ги збирам впечатоците со музиката на Чола во позадина (мала подготовка за утре), си викам дека дождов го донесов јас. Не требаше да се вратам, требаше да си ја исполнам желбата и да останам уште некој ден. Па, како не би сакала кога беше најубаво...?!
Но, не жалам зашто заврши туку среќна сум што се случи. Среќна сум што ова 2012то лето ми го одбележа едно прекрасно летување, едни прекрасни луѓе и се надевам дека и 2012та зима ќе ми помине исто така добро само малку позападно, накај Алпите.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Nighty
Статус