хах немам пробано уште сакав да кажам да нема никој друг во собата каде што спијам..Ако речев страв ми е да спијам сама ке беше двосмисленоа не ти е страв да спиеш сама во две соби?
хах немам пробано уште сакав да кажам да нема никој друг во собата каде што спијам..Ако речев страв ми е да спијам сама ке беше двосмисленоа не ти е страв да спиеш сама во две соби?
Страв ми е да спијам сама во една соба...
+1 :rolleyes
хаха само фудбал и формула може да ме успијат..А со мојата БУЈНА фантазија... на штрек сум..ај тука со вас ке седамГушни некое мече пушти некоја светилка и телевизор со малку звук на некоја си документарен канал и средена работа
патем, обожавам кога спијам сам.Не еам жива сила Мирна глава ти е
хаха само фудбал и формула може да ме успијат..А со мојата БУЈНА фантазија... на штрек сум..ај тука со вас ке седам
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa НЕМА ШАНСИ....ЛЕЛЕ...Е СЕГА ГОТОВО Е СО МЕНЕСакаш интересна и возбудлива вечер? Гледај хорор филм и после филмот исклучи се' што свети и прави галама и очекувај неочекувани звуци и чудни. Гарантирано забавна вечер особено ако ти се спие премногу
СДП кога ќе кликнам на фб ми се допаѓа на некоја страница, не ми излегува на профил. Да не знае некој како да направам да се гледаат? П.С. времеплов имам кој знае по ова новово, нека ми каже oд прееска барам, никако да најдам..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa НЕМА ШАНСИ....ЛЕЛЕ...Е СЕГА ГОТОВО Е СО МЕНЕ
Фала сепак НЕМА НИШТО.... -.-Сега нели крцна нешто?
Си проверила ли што имаш под кревет?
Под маса?
Ја заклучи ли надворешната врата? Провери уште еднаш за секој случај
Ги запали сите светла?
Не можам да сфатам од што ви е страв? Имам другар 23 години сеуште спие со мече едно плаво цело издрпано од што е перено во машина.Е зашто? Демек кога спиел со мечето не сонувал кошмари.-.- My ass
Не се врти, зад тебе има нешто.хаха само фудбал и формула може да ме успијат..А со мојата БУЈНА фантазија... на штрек сум..ај тука со вас ке седам