Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
Сега нели крцна нешто?
Си проверила ли што имаш под кревет?
Под маса?
Ја заклучи ли надворешната врата? Провери уште еднаш за секој случај :D
Ги запали сите светла? :D

Не можам да сфатам од што ви е страв? Имам другар 23 години сеуште спие со мече едно плаво цело издрпано од што е перено во машина.Е зашто? Демек кога спиел со мечето не сонувал кошмари.-.- My ass :D

Мене цел живот ми е страв од темница и од тоа - крцна нешто, шо има под кревет и сл. :) знам дека е глупо и нереално, али шо да правам? Уплав иам дека ако згасам светло - у темницата некој стои и ме гледа и полека иде накај мене. Ете, сама си се преплашив сеа!!!

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
СДК дека се надоврзувам на дискусијава, ја па неможам со запалено да спијам. Темница, прст пред око да не видиш му е мајката.

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
ЕЈ вие мајтап си играте тука,мислев ке ми помогнете:D...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Јас само со мала светлинаможам да заспиам (ПЦ, систем...) ако сум ептен уморна без ништо. Можам и без ништо, но навика ми е со ПЦ да заспивам, еден период со музика.

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Мене цел живот ми е страв од темница и од тоа - крцна нешто, шо има под кревет и сл. :) знам дека е глупо и нереално, али шо да правам? Уплав иам дека ако згасам светло - у темницата некој стои и ме гледа и полека иде накај мене. Ете, сама си се преплашив сеа!!!
немој жити се готова сум....

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Јас ќе ви кажам што е проблемот.Проблемот е тоа што сте наспани па полудувате од шо не знаете што да правите па ај да спијам :D
Ако мене ми се спие + како што спијам многу малку часови да ме оставиш во парк на клупа ќе заспијам, во подрум, во кола, пробајте и во авганистан однесете ме ќе заспијам без ич око да ми трепне :D

Плачки сте биле :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar and Black Mamba
Статус
Затворена за нови мислења.